Yasmin, 27 år og fra København

 

Følg Side 9

Hos dagens Side 9-pige, er der plads til lidt af det hele. I øjeblikket bruger hun hverdagen på at dyrke sin gamle passion for mode, på at udvikle skitser og mønstre til lækkert tøj.

- Det kan være alt fra kjoler, jakker og smokings, som jeg skal lave mønstre til, og så have tøjet syet. Jeg er begyndt at videreudvikle og studere min gamle interesse igen.

Når modebladene og skitserne så er lagt væk, er det noget helt andet Yasmin bruger sin tid på. Den spinkle charmør er nemlig vild med fodbold, og kan sagtens både dække op og belære sine venner om offside-reglen. Faktisk er Yasmin så bidt af fodbold, at hun også ivrigt hamrer mål ind på sin Playstation.

- Jeg elsker at spille FIFA 18 og hygge mig med min Playstation, men jeg er også vild med at hænge ud sammen med mine drengevenner til fodboldkamp, og jeg er muligvis den som bruger mest energi på at danse, synge og klæde mig ud.

- Jeg er en lille fis, men da jeg var yngre var jeg nærmest bodyguard, da jeg altid stoppede slåskampe.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Maria

Side 9-Line: Jeg har altid været en vildbasse

Jeanett

Side 9-Lonny er ikke en man lige glemmer