30-årige Mats: Knalder med kærestens lillesøster

'Når jeg har samleje med hendes søster, føler jeg mig mere levende...'

Kære Signe
Jeg har en dejlig kæreste, hvor vi har været sammen et stykke tid nu. Alt er fint. Dog er der lige noget andet, hendes søster. Hun er smuk ligesom min kæreste, og hun har altid været lun på mig. Vi havde samleje for ikke så lang tid siden, og det var ret dejligt. Jeg står her nu, hvor jeg ikke ved, hvad jeg skal gøre. Jeg er 30, min kæreste er 26 og hendes søster er 23.

Se, Signe, når jeg har samleje med hendes søster, føler jeg mig mere levende. Det er mere intenst. Men jeg har ikke så mange føleleser. Hun er ret smuk og fræk på sin egen måde. Det er, som om jeg ikke kan stå imod. Hvad gør jeg?

Mats

Foto: shutterstock.com. Sexperterne - 13. sep. 2016 - kl. 12:14 Fem gange du ABSOLUT ikke må være utro

Kys & kærlighed - 21. nov. 2016 - kl. 23:02 Her er de fire forskellige slags utroskab  

Kære Mats
Som jeg ser det, kan du vælge en af to veje.

Du kan enten vælge at tro på, at du ikke kan stå imod og give dig selv fri til at gøre præcis, hvad du har lyst til, når du har lyst til det og lade kismet råde. Måske bliver I opdaget. Måske bliver lillesøster træt af at spille 2.violin og går enten fra dig - så er problemet løst -  eller fortæller lillesøster storesøster det. Så er problemet sådan set også løst.

Det er to mulige scenarier, som kan ske, hvis du “lader problemet løse sig selv”. Jeg kan godt forstå, hvis disse tanker skaber alt for meget uoverskueligt ravage oppe i hovedet. Hvis I når dertil, så er der stor sandsynlighed for at det kan støde en kile af mistro og had ind i søstrenes liv, som måske vil vare ved meget længe i deres liv, længe efter du er holdt op med at tænde på nogen af dem.

Eller du kan beslutte dig for, hvad du tror vil være bedst for dig på længere sigt. Hvilken kurs skal du lægge for at komme derhen, hvor du er den udgave af di gselv, som du gerne vil være? Hvilke handlinger må følge, hvis du ved, hvor du skal hen? Også selvom det koster noget på “fornøjelses”-fronten. D’et som tjener dig bedst, vil som regel også ende med at tjene andre omkring dig bedst.

Kh Signe Sex & samliv - 11. nov. 2016 - kl. 22:27 Sådan vil du føle, når du oplever utroskab

Sex & samliv - 11. nov. 2016 - kl. 22:27 Sådan vil du føle, når du oplever utroskab

Kys & kærlighed - 27. okt. 2016 - kl. 22:17 Sådan tjekker du om kæresten er utro

Sexperterne - 23. sep. 2016 - kl. 12:11 TV: Bliv en endnu bedre kæreste  

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen