Jeg røv-sveder

Jeg har et kæmpe problem, som i dén grad hæmmer mit sex-liv

Jeg har et kæmpe problem, som i dén grad hæmmer mit sex-liv. Jeg afgiver en hel del røv-sved. Det lugter og får mig til at føle mig total utilpas!

Jeg føler ikke at jeg kan dyrke sex 'frit'. Jeg er 25 år, mand, men har kun haft sex meget få gange - netop pga. dette!

Mvh Den anonyme

Kære Anonyme
Alle sveder - også mellem balderne. Du, jeg og J-Lo og prinsesse Mary. Især når vi bruger kroppen godt som under sex. Helt, ny og frisk sved lugter jo ikke af ret meget.

Hvis der er ubehagelig lugt, tænker jeg, at du kan afprøve to ting. Prøv at få vasket området rent umiddelbart før sex, da det jo er naturlige bakterierne, ikke sveden, som afgiver lugt, jo flere ældre bakterier, jo kraftigere lugt.

Hvis du sveder meget kraftigt, kan en anti-perspirant uden parfume dæmpe mængden af sved. Men allermest tror jeg, at du er blevet en smule lidt for optaget af dette her problem. Det er desværre helt vildt almindeligt, at unge mennesker udvikler denne slags komplekser, hvor et lille, bitte problem som fx røv-sved eller forskel på kønslæbernes størrelse eller en rund mave får lov til at ødelægge både selvværd og sexliv.

Det er lige før, jeg tror, at alle unge har et eller andet, de er så utilfredse eller urolige over, at det kan gå hen og spolere det liv og de år, der jo skulle være de sjoveste i vores liv. Kunsten er: ikke at give den lille uro for meget plads og bruge for meget energi på at tænke over disse små-ting, men kaste sig ud i livet, uanset små-skavanker. Som NIKEs motto siger: Just do it!

Kh Signe

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen