Sådan skal I binde hinanden

Vi synes ikke rigtig, vi kan finde nogle knuder, der holder, uden det føles ubehageligt

Hej Signe
Vi har i noget tid fantaseret om at prøve at binde hinanden. Vi har fået fat i de ting, vi vil bruge, men synes ikke rigtig, vi kan finde nogle knuder, der holder, uden det føles ubehageligt.

Findes der ikke en side på nettet med en god guide for begyndere? Vi har kun fundet sider om med råd om tillid til sin partner og aftale stop-ord, men ud over det så mangler vi bare nogle gode knob.

Krebsen

Kære Krebsen
Jeg har fundet lidt frem til dig, bl.a. et klip på youtube, der viser det solide, men ufarlige 'håndjerns-knob'. Jeg har også fundet et sted, hvor du kan købe det gode reb. Herhjemme findes adskillige steder, hvor du kan lære alt om reb- og knobteknik. Jeg viser her link til nogle steder, som har Japansk Bondage, da det nok er noget af det mest praktiserede og gennemprøvede.

Og så er det faktisk ret smukke reb-kompositioner, de store mestre får bundet sammen. Jeg har kendskab til Shibari Dojo i Vanløse ved København, som ofte har 'Kinbaku Nights', hvor publikum bl.a. får demonstreret forskellige måder at binde hinanden op på, man kan stille spørgsmål og få hjælp til at komme videre.

Kh Signe

Læs mere her: scot.dk/shibari

copenhagenshibaridojo.dkSe også: Frække bindelege for øvede

NB: Tidligere formand for det sorte selskab har gjort opmærksom på, at den knude, der bindes på videoen, endelig ikke må bruges til at hænge nogen op med, så stoppper den blodtilførslen.

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen