Jeg vil sprøjte mere

Jeg kunne godt tænke mig, at der kom mere sperm ud ved udløsning

Hej Signe
Jeg kunne godt tænke mig, at der kom mere sperm ud ved udløsning. Det skal siges, at jeg ikke har et problem. Når den kommer med lange sprøjt, er det oftest, fordi det er et stykke tid siden, man har haft udløsning

Er der noget, man kan gøre, måske træne, eller findes der et kneb, eller kan man spise nogle vitaminer af en art?

E

Kære E.
Nogle mænd sprøjter i noget, der ligner kaskader, andre mænd giver et lille strint, og endelig er der dem, hvor sæden nærmest ligesom flyder ud af penis.

Dit ’sprøjt’ kommer an på, hvor bredt eller snævert urinrøret er, altså om passagen er lille eller stor for den væske, der skal ud, og på hvor stærk muskulaturen i din bækkenbund og omkring testiklerne er.

Muskulaturen kan du træne, så der bliver mere kraft bag, når du sprøjter. Dit sprøjt består dels af selve sæden, som er den mindste del af væsken og af ’sædvæske’, som sæden hjælper din sæd på vej.

Du kan ikke træne mængden af sædvæske, der skal ud. Mængden af sæd og væske er bestemt af dine gener. Men du kan sikre dig, at din væske- og saltbalance er god - altså at du drikker nok og har nok salte i kroppen, så du producerer den maksimale mængde sædvæske, du kan.

Kh Signe

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen