Han vil hele tiden dyrke analsex

Min kæreste tænder vildt på analsex, men jeg synes, det er en smertefuld affære, hvor jeg har ondt en uge efter

Hej Signe
Jeg skriver, fordi jeg synes, det er rigtigt svært med al det opmærksomhed, analsex får.

Min kæreste tænder vildt på analsex, men jeg synes, det er en smertefuld affære, hvor jeg har ondt en uge efter ved afføring.

Jeg mener ikke, jeg skal lide så længe efter sex, men lider også meget under ikke at kunne tilfredsstille min kæreste.

Han siger, at næsten alle hans tidligere kærester elskede det og helst ville have den der, når de var allermest ophidsede. Jeg føler aldrig, jeg kan leve op til det, han ønsker.

Engang i starten i vores forhold tog han mig analt, uden vi havde aftalt det, og selv om han vidste, at jeg ikke ville have det. Det ødelagde rigtig meget tilliden i en periode, og jeg blev endnu mere modstander af det.

Men da jeg jo gerne vil gøre alt for at tilfredsstille ham, gik jeg alligevel med på at prøve igen (et år senere) og kunne faktisk godt få mig selv til at komme imens. Men jeg måtte meget hurtigt bede ham om at stoppe, fordi det simpelthen gør for ondt.

Jeg havde ondt længe efter. Mit spørgsmål er, om jeg skal tillade ham analsex og selv lide, eller jeg skal holde på, at jeg også skal have det godt bagefter? Jeg synes, det er rigtig svært at blive ved med at sige nej, når han nu i mange år er blevet tilfredsstillet analt.

Det undrer mig meget, at det er blevet så populært, da jeg selv finder det smertefuldt. Han siger, at jeg ikke skal føle mig presset, men samtidig kan jeg hele tiden mærke, at det er det, han har lyst til, og han kan kun komme, hvis han er bag mig.

Han berører mig tit omkring anus, og det virker, som om han hele tiden tænker på analsex. Hvad skal jeg gøre?

Hilsen S.

Kære S.
Nej, nej og atter NEJ!

Du skal under ingen omstændigheder lade dig kæreste tage dig i numsen, når du ikke har lyst til det, og det gør ondt. Du må aldrig påtage dig martyrrollen for at holde på en mand og lægge røv og ryg til hans lyster uden hensyn til dig selv og dine følelser.

Du har til enhver tid ret til at sige nej tak til ting, som gør ondt eller føles ubehagelige eller forkerte for dig. Ja, jeg vil næsten sige, at du har pligt til at sige fra. Af hensyn til dig selv, men sørme også af hensyn til din partner.

Hvis du bare ’spiller med’ og bærer smerten i dig, kan du ikke bebrejde ham, at han ikke ved, hvor du er og hvordan du har det.

Når det er sagt, så vil jeg gerne spørge dig, om du er helt sikker på, at I har fået forklaret hinanden ordentligt og helt detaljeret, hvad I kan lide og hvad I ikke kan lide seksuelt?

Det virker, som om du er ret usikker på, hvordan jeres sexliv egentligt fungerer for ham også. Om han faktisk er glad og tilfreds sammen med dig. Er du rigtigt glad og tryg sammen med ham i - og uden for sengen?

For der ikke skal være tvivl, så skal vil jeg lige understrege, at man ALDRIG tager nogen analt uden at have spurgt om lov eller uden vide med al muligt sikkerhed, at det er OK, og først når hun/han fysisk er helt parat til at blive penetreret.

’Overraskelser’ i anus er absolut NO GO! Ikke mindst fordi ringmusklen kan springe, hvis man bliver taget imod sin vilje, eller anus ikke er blødt og afslappet nok. Springer ringmusklen er det er noget rigtigt L...! For det kan tage meget lang tid, før en ringmuskel heler.

Alt for tit ser vi, at den slet ikke heler ordentligt og så kan man gå med smerter og afføring i bukserne resten af livet.

Kh Signe

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen