Sådan bliver analsex dejligt

Har prøvet det med dildo, og der kommer altid puha med ud

Jeg er en kvinder, der gerne vil prøve at modtage analsex, men har prøvet det med dildo, og der kommer altid puha med ud. Kan dette ikke undgås, ønsker jo ikke, det skal ske sammen med en mand. Der sket i lang tid desværre.

X

Læs:

Signes brevkasse Analsex for nybegyndere

Kære X
Der er et par råd, jeg kan give dig for at komme problemet i forvejen. For det første skal du have tømt indholdet af din tarm ud, derfor er det vigtigt, at du sørger at have ’lind mave’ ved at spise god fiberrig kost og drikke masser af vand i dagene op til analsex.

Et mindre behageligt alternativ er et lavement, som kan købes på apoteket. Når du har ’gjort stort’, renser du efter med vand. Enten kan du købe sådan en øre-pipette på apoteket og fylde med håndvarmt vand, som du så bruger til at skylle tarmen efter med eller du kan skrue hovedet af din håndbruser og sætte tryk på slangen, så der presses vand ind i numsen.

Gør det gerne på toiletkummen, så du kan presse alt vandet ud igen og gentag indtil vandet er helt klart og rent.

Vær opmærksom på, at noget af vandet godt kan trænge højere op i tarmen og derfor være længere tid om at komme ned, hvor det kan presses ud. Så det er en god ide at gøre det nogle timer før sex, så du kan nå at smutte på toilettet nogle gange og presse de sidste dråber vand ud.

Kh SigneSexperterne - 10. maj. 2011 - kl. 23:10 TV: Sådan får du hende med på analsex

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen