Ung pige: Jeg er liderlig hele tiden

Jeg kan godt føle mig tilfredsstillet, men jeg har alligevel stadig lyst til sex

Hej Signe
Jeg er en pige på 17 år, som føler sig konstant liderlig, også lige efter sex.

Jeg får regelmæssig sex, da jeg har en kæreste, og indimellem kan der da godt lige være nogle få sekunder hvor jeg ikke har en trang til sex, men det varer aldrig særlig længe. Jeg kan godt føle mig tilfredsstillet, men jeg har alligevel stadig lyst til sex?

Håber du vil svare.

Mvh Mig

Kære Dig
Det lyder faktisk ret hårdt - ikke at kunne nyde tilfredsstillelsen ved sex. Det svarer til at spise, men aldrig, aldrig føle sig mæt. I gamle dage kaldte man det nymfomani. I dag kalder vi det sex-afhængighed.

Sex bliver i disse tilfælde et ’stof’, vi fylder i os af de samme grunde, som vi junker os med mad, vin, narko eller smøger. Men det handler som regel om, at man er ’sulten’ efter noget andet og ganske grundlæggende; at føle sig set, forstået og elsket.

Misbruget dækker som regel af en smerte eller indre tomhedsfølelse af en eller anden slags. Nu er man altså ikke sex-afhængig, bare fordi man synes sex er lækkert og har masser af sex.

Man begynder at tale om afhængighed, når ikke kan have et velfungerende liv, fordi alt for meget handler om at få det næste fix og/eller når de fix får, aldrig “slukker tørsten”. Mit svar vil få dig til at stille mange flere spørgsmål - og du er meget velkommen til at sende dem til mig.

Kh Signekommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen