Kærestens veninde vil suge mig tør

Skal jeg lade hende gøre det?

Kære Signe
Jeg er en ung fræk fyr på 19 år, har jordens dejligste kæreste. Hun er 20 år gammel, og hun har erfaring fra andre tidligere forhold, hvilket jeg ikke har.

Når hun giver mig blowjob, standser hun altid op, når jeg er ved at komme i hendes mund, hvilket jeg godt kunne tænke mig. Men det siger hun at hun ikke kan lide, og det respekterer jeg hende for.

Her er mit dilemma. Jeg kan mærke på mig selv og min penis, at jeg vil blive temmelig vild og få en voldsom orgasme af at blive suttet helt flad, ja, jeg tror faktisk at jeg kan komme flere gange i træk, hvis hun blot suttede videre, og jeg tror, at mine følelser ved en sådan udløsning vil gøre, at jeg jo faktisk vil elske hende endnu mere og endnu højere, end jeg allerede gør.

En af hendes bedste veninder (arbejdskollega) har hun åbentbart fortalt om vores situation til. Da jeg mødte hendes arbejdskollega til en fest, talte vi sammen. Hun gav mig sit nummer og sagde, at såfremt jeg kunne tænke mig et ordentligt blowjob og blive suttet, til jeg var helt og aldeles tømt i testiklerne, så kunne jeg sende en sms til hende.

Det har jeg faktisk fantaseret en hel del om, og mine fantasier får lidt frit løb, og jeg bliver lynhurtigt erigeret, når jeg tænker på min kærestes venindes tilbud.

Synes du, at det vil være forkert af mig at tage veninderns opfordring op, og få afprøvet mine fantasier med hende?

Mvh Tyr

Kære Tyr.
Hvis man elsker et andet menneske og er i forhold, så synes jeg absolut, at man skal forsøge at klare sine problemer og udvikle sig sammen, så længe man er i forholdet.

Jeg synes, du skal forklare din kæreste en gang til, hvad det betyder for dig at få den fantasi opfyldt. Fortæl hende hvad hele ideen om at blive suget i bund gør ved dig og din penis, som du har gjort det så levende her.

Hvis hun ikke bryder sig om at få sæd i munden, så hav et kondom på. Vis hende evt dele af dit brev. Men hør, hvad filan er det for en veninde, hun holder sig? Mand, jeg ville blive vred, hvis bedste-veninden, min elskede stolede på og betroede sig til, på stak sådan en kniv i ryggen på min kæreste!

Kh Signe

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen