Jeg vil have en herskerinde

Hvorfor er det svært en finde en kæreste, som også er sadist

Kære Signe
Jeg er en fyr, der igennem mange år har søgt en kvinde uden det store held. Jeg er veluddannet, har et almindeligt pænt udseende og har efter al sandsynlighed meget godt at byde ind med i et forhold.

Jeg er dog klar over, hvad det er der gør, at det er svært for mig - for udover alle de almindelige gode sider jeg har, ønsker jeg også at blive domineret af hende i forholdet. Seksuel dominans under en eller anden form.

Min lyst til dominans samt min åbenhed og ærlighed omkring dette gør, at jeg kun søger via internet og meget tidligt afslører, hvad det er, jeg tænder på. Sådan har det været i mange år nu, og jeg kan simpelthen bare ikke finde ’hende’.

Min ungdom er næsten blevet ødelagt af timers surfen efter hende, og selv om jeg er meget kreativ, er det ikke lykkedes mig at gøre noget, der giver resultat.

De dominerende kvinder jeg møder (på nettet), er tit meget urimelige i deres første møde med fyrene. De forlanger et hav af oplysninger, men giver faktisk ikke meget tilbage selv. De ønsker at ’cyberdominere’ på en måde - med det samme - hvilket jo ikke er det, jeg søger.

Måske irrelevant, men jeg vil altså ikke cyberdomineres fra første sekund, idet jeg jo søger en partner/kæreste OG Herskerinde.

AnonymKære anonym
Jo flere betingelser vi har omkring den rigtige partner, desto vanskeligere bliver hun at finde, og jo mere usædvanlige krav vi stiller, desto færre kvinder vil der være, som kan leve op til dem.

Du skal selvfølgelig søge der, hvor sandsynligheden for at finde en kæreste med den rigtige seksuelle indstilling er størst, når nu det betyder så meget for dig.

Hvis jeg inderligt drømte om en kæreste, som kunne danse som Fred Astaire, ville jeg absolut opsøge danseskoler, diskoteker og salsaklubber, ikke undgå dem!

Ja, det kan da godt være, at de fleste af medlemmer de klubber ikke er noget for dig, men sandsynligheden for at finde en dejlig single-pige, som OGSÅ er glad for at dominere er dog immervæk størst dér, hvor man søger hen for ikke at være alene med sin glæde og interesse. Afsted med dig SMIL og lignende foreninger!

Kh Signe

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen