Skal jeg tage en elsker?

Senest foreslog min kæreste, at jeg fandt lysten igen ved at være sammen med en anden fyr

Hej Signe
Jeg er en 20 årig-pige, som har været sammen med min kæreste i fire år. Jeg har verdens sødeste og lækreste kæreste, som jeg elsker overalt på jorden, og vi har det rigtigt godt sammen.

Dog har vores sexliv stået på standby i omkring 1 år, da jeg har haft mistet lysten. Vi har prøvet en masse forskelligt. Senest foreslog min kæreste, at jeg fandt lysten igen ved at være sammen med en anden fyr, hvilket jeg benægtede at have lyst til, dog indrømmede jeg, at tanken var spændende.

Men til sidst måtte jeg gå til bekendelse og indrømme, jeg havde vildt meget lyst til sex med en bekendt. Den ide var min kæreste helt med på, men jeg er meget i tvivl omkring det, er det forkert? Jeg har vildt meget lyst, men mener ikke, jeg burde gøre det? Håber du kan hjælpe.

Hilsen den tvivlende pige

Kære Tvivlende pige
Er I enige om, at en tur i høet med en tredje part vil gøre noget godt for sexlivet i jeres parforhold, og begge har det ok med det, hvorfor så ikke?

MEN jeg kan godt have mine tvivl, om sex med bekendt skulle ændre grundlæggende på din manglende lyst til din kæreste. Din lyst eksisterer jo, det har dit begær i forhold til din bekendt lige bevist - den er bare ikke rettet mod din kæreste længere.

Den manglende lyst til kæresten er ikke spor mystisk, din alder taget i betragtning. Du har udviklet dig fra at være teenager på 16 til at være en ung voksen på 20. Vores seksualitet, vores personlighed og værdier, ja alt hvad der udgør dig, udvikler sig eksplosivt i disse år.

Måske er I bare to fine mennesker, som har haft det dejligt sammen, men nu skal I videre ud i den store verden?

Kh Signe

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen