Han er det bedste knald i mit liv

Brev til Signe: Jeg prøvede nogle ting, som jeg ikke i min vildeste fantasi havde regnet med, jeg skulle prøve og endte med at kunne lide.

Kære Signe
Mødte en fyr for lidt over to måneder siden, fik nogle følelser for ham i starten. Vi har haft kanon sex. Jeg prøvede nogle ting, som jeg ikke i min vildeste fantasi havde regnet med, jeg skulle prøve og endte med at kunne lide.

Han vidste lige, hvilke knapper han kunne trykke, og mine safterne kunne rende ned ad benene på mig. Han fik mig til at komme mange gange på en nat, hvad aldrig er sket før. Altså stort set det bedste sex, jeg nogen sinde i mit liv. Mit spørgsmål er så, kan man ikke bare nøjes med et seksuelt forhold til ham?

VMPDet kunne have fortsat i det uendelige. De mest grundlæggende behov for sex, intimitet og menneskelig nærhed plejet. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Derfor skal alle prøve en bolleven

Kære VMP
Tillykke med al den dejlige udfordrende sex du har.

Han lyder som den perfekte elsker for dig. Du skriver ikke noget om hans følelse for dig, eller om hvad der skete med de følelser, du havde for ham i begyndelsen. Men der er intet galt i at have et forhold, som kun handler om sex.

Der er mange voksne som har et forhold, hvor begge parter er helt klare på og tilfredse med, at tiden sammen handler om sex og kun sex. For at sådan et forhold skal kunne fungere for dig, er du nødt til at vide, om han vil være glad og tilfreds med et rent seksuelt forhold. Ellers vil du gå rundt og frygte for, hvornår han begynder at spørge ind til dine følelser for ham.

Kh SigneSe også: Singlesex vs parsex: Hvad er bedst?

Har du knas i dit sex&samliv? Så skriv til Signes brevkasse og få hjælp. Det er helt anonymt.

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen