Ømme boller af liderlighed

Det hjælper dog med en udløsning

Hej Signe
Jeg har i længere tid oplevet, at når jeg ligger længe og kæler med en pige og bliver rigtig tændt, så kan jeg til sidst blive så øm i mine testikler, at jeg næsten ikke kan røre dem. Det hjælper dog med en udløsning, men der går lige en time eller to før, hævelsen og ømheden stopper. Er det normalt? Jeg er blevet lidt bekymret.

vh Kim

Kære Kim
Det, du oplever, er et fænomen, som stort set alle mænds kender, nemlig ’blå nosser’. Det skyldes at din sunde krop reagerer på det dejlige, du oplever og bliver ophidset. Din krop begynder at gøre klar til sex, testiklerne lægger an til at gøre deres job - at levere en god portion sæd.

Det, du oplever, er altså, at sæd og sædvæske samler an til at blive skudt af sted. Spænding opbygges i hele systemet og hvis spænding ikke udløses, bliver man øm. Og det giver de ’blå nosser’, der, som du selv nævner, kan lindres ved at tage sig en spiller eller bare lade tiden gå. Det er komplet ufarligt.

Kh Signe

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen