Hjælp - er min kone utro?

Hun bliver ved med at påstå, at de kun er venner og gode kollegaer

Hej Signe
Jeg har i lang tid haft min kone mistænkt for at være på vej ud i noget utroskab. Det går på, at hun har haft en masse chat via wordfeud med en kollega om hemmelige møder, køreture m.v. Jeg har læst det meste af det, og det har jeg sagt til hende.

Hun bliver ved med at påstå, at de kun er venner og gode kollegaer. Nu har vi haft kollegaen og hans kone til middag, det var ganske hyggeligt.

Jeg er begyndt at spille wordfeud med både ham og hans kone. Jeg kan nu konstatere, at de ikke chatter så meget sammen mere på wordfeud, men er begyndt at chatte i et andet spil, de spiller sammen nu.

Hun ved ikke, at jeg stadig læser noget af det, de skriver, men det er blevet mere og mere de skriver om, at de tænker og drømmer om hinanden hele tiden

Jeg har bedt hende om ikke at se ham mere, idet de løber sammen i en løbeklub på deres arbejde, men de bliver ved.

Hvad skal jeg stille op? Jeg overvejer at spionere, når de er ude og løbe, og så bede hende skride, hvis hun stadig er sammen med ham, men jeg elsker hende helt vildt.

Har du en god ide til, hvad jeg kan gøre?

MVH Frustreret mand

Kære Frustreret mand
Jeg kan virkelig godt forstå, at du føler frustration overfor denne situation. På den ene side har du en jo virkelig skidt følelse omkring, hvad der foregår imellem dem - på den anden side, har du ikke noget konkret og en kone, der holder fast i at de bare er venner.

Problemet er, at når først vi begynder at føle os utrygge og mistænksomme, bliver vi uhyggelige skarpe til at se 'beviser' i alt muligt - og det helt uskyldige.

Det kan være, at det er det, som er i gang med at ske for dig. På den anden side skriver du jo også, at du har talt med din kone og din utryghed omkring deres 'tætte' kommunikation og private løbeture.

Det virker ikke, som om din kone forholder sig til, at hendes partner har det svært og ulykkelig. Jeg tror, at du er nødt til at tage en alvorssnak med hende. Lad emnet være 'Forslag til hvordan I bedst passer på hinanden i denne slags situationer”.

Både du og hun skal være med til at lægge en plan for, hvordan balancen, tilliden og glæden bliver genoprettet. I har ansvaret sammen for jeres forholds trivsel og for at løse de svære følelser, der altid vil opstå på nogle tidspunkter i et forholds historie, fordi vi ikke er tankelæsere eller har fælles hjerne og nervesystem, bare fordi vi elsker hinanden.

Kh Signekommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen