Sådan går I ud sammen

Vi har det dejligt sammen herhjemme - men når vi er ude blandt andre, ser han mig dårligt nok

Hej Signe
Jeg har en kæreste gennem 2 år. Vi er hhv. 71 og 65 år. Det var ham, der ville score mig. Vi har det dejligt sammen herhjemme - men når vi er ude blandt andre, ser han mig dårligt nok.

Uanset hvor og hvordan, så falder han altid i dyb og fortrolig snak med en af kvinderne ved vores bord. Han sidder simpelthen med ryggen mod mig det meste af tiden. Han (tror jeg) flirter ikke - måske han bare skal have lidt opmærksomhed? Men det er begyndt at gå mig på.

Hilsen TS

Kære TS
Det kan være en svær kunst at lære at være et godt og trygt par, når man er ude blandt andre. Nogle par sidder stort set altid sammen og har måske nogle af deres bedste og dybeste samtaler sammen, når de er ude blandt andre.

Nogle par nærmest bare følges hen til festen for så at mødes igen, når de skal i samme taxi hjem.

Det vigtige er, at parret har en fælles forståelse omkring, hvordan det fungerer godt for dem. Det lyder, som om, du har brug for lidt mere opmærksomhed og for at føle dig lidt mere set, når I er ude.

Der behøver slet ikke være noget ’ondt’ i, at han ofte sidder med ryggen til dig. Måske skal han gøres opmærksom på dit behov om, at han ska søge dit blik, smile eller kysse dig en gang i mellem.

Måske skal I være mere opmærksomme på, hvordan I placerer jer i forhold til hinanden - sæt dig fx overfor ham i stedet for ved siden af ham. Derved får I lettere til god øjenkontakt med og du lettere til følelsen af at blive set af ham. Byd selv aktivt ind og bidrag til samtalen - vent ikke på at hans invitation.

Kh Signe

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen