Vild med hendes g-strenge

Jeg ved ikke noget bedre end og hoppe ned i et par af hendes g-strenge, gå hen og finde min hemmelige dildo og så bare lege med mig selv

Hej Signe
Jeg er en ung fyr på 23, der lever i fast forhold, og har et ganske fornuftigt sexliv. Jeg har dog en stor hemmelighed overfor min kæreste. Lige få snart hun er ude af døren derhjemme, så ved jeg ikke noget bedre end og hoppe ned i et par af hendes g-strenge, gå hen og finde min hemmelige dildo og så bare lege med mig selv.

Hvordan får jeg fortalt hende om mine lyster? Eller skal jeg bare fortsætte med og holde det for mig selv? Jeg vil jo selv mene at det kunne være frækt, hvis hun kunne bruge dildoen på mig, men er bange for at skræmme hende væk.

kh DildofyrKære Dildofyr
Jeg kan godt forstå, at du kan være lidt loren ved at skulle fortælle hende om dine lyster. Ikke fordi de er særligt usædvanlige eller særligt kinky, men fordi du har hygget dig og dyrket dem som din lille hemmelighed.

Halvdelen af glæden har sikkert været, at hun ikke vidste noget om, hvor fræk du sådan gik rundt og var, når hun var væk.

Uanset hvor åben din kæreste er for at eksperimentere, kan det være en god ide at bryde hemmeligheden ned i mindre, mere fordøjelige bidder. Måske kan du begynde med at fortælle hende, at det kunne være superfrækt, hvis hun gav dig sine trusser på under sex.

Eller at du er lidt nysgerrig på, hvordan det ville føles, hvis hun tog dig fx med en dildo. Det kan være at hun er helt med på hvad som helst, meget hurtigt, men det kan også godt være at hun skal have lidt tid til at gå og tænke og forestille sig, hvordan det bliver. Men altså læg ud med lidt, og byg så på hen ad vejen.

Kærlighed (og sex) er jo skønnest, når vi deler ud af, hvem vi virkelig er og samtidigt har respekt for vores partners seksualitet.

Kh Signe

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen