Eva får grundig guide af Signe: Sådan giver du ham et håndjob

Skal det gå hurtigt eller langsomt? Hvor hårdt skal man holde, og hvor hårdt er hårdt i så tilfælde! spørger ung kvinde

SEXPERT-TV: Gør håndjobbet til en leg

Hej Signe
Jeg har egentlig et ganske kort, måske lidt dumt spørgsmål, som jeg havde regnet med, at man kunne finde svar på overalt på nettet, men det er desværre ikke tilfældet. Tro mig, jeg har virkelig forsøgt!

Hvordan giver man et godt handjob?? Jeg ved godt, at det er forskelligt fra mand til mand, men jeg tænker, at der må være en form for guide, som altid virker.

Skal det gå hurtigt eller langsomt? Hvor hårdt skal man holde, og hvor hårdt er hårdt i så tilfælde!? Skal man gøre noget med forhuden, eller trækker den sig tilbage automatisk? Osv osv! Der er ikke det, som jeg ikke har filosoferet over! Håber du kan komme med en god forklaring, og den må gerne være grundig!

Eva

(Foto: shutterstock.com) Sex og samliv Fik håndjob af SOSU-assistenten  

Kære Eva
Det er ikke et dumt spørgsmål. Det er et, som alle kvinder har måttet stille sig selv - og måske hinanden, for når man ikke selv har en diller, kan det være ganske svært at sætte sig i mandens sted og forestille sig, hvordan det føles at blive rørt ved.

For at forstå hvordan den fungerer skal man kende lidt til dens anatomi. Pikken er nemlig ikke lige følsom overalt. Og jo, desværre for vores manual, så er mænds pikke og oplevelsen af følsomhed, behov for mere eller mindre fast greb lige så forskellig, som hvordan vi oplever vores vulva.

Du begynder (næsten) forfra når du møder en ny mand.

Du er derfor altid nødt til at prøve dig lidt frem med, hvad du har oplevet har fungeret før, og så være meget opmærksom på den feedback, du får fra manden, så du kan rette dit håndjob ind efter hans lyde, vejrtrækning, det hans siger og de helt konkrete anvisninger, han giver dig.

Den er mindst følsom på selve skaftet, men nogle mænd har alligevel steder på skaftet, som de oplever som særligt sensitive som fx lige ved roden. Pikhovedet er mere følsomt, nærmest som huden på vores indre kønslæber. Mange oplever at de er særligt følsomme under/langs med pikhovedet samt der, hvor forhuden sidder fasthæftet som et slags “knudepunkt”.

Generelt skal man passe på med at trække forhuden for langt tilbage, når man kører den frem og tilbage. Tænk mere i at trække den frem end tilbage. Sørg for at lægge hånden, så den ligger omkring forhuden og kører med frem og tilbage. Hvis pikhovedet blottes, og din hånd “rasper” hen over det, føles det ikke rart. Hvis du har hånden der, skal du sørge for lube/spyt etc. Tænk på hvordan det føles, hvis en finger kører rundt over din klit/indre kønslæber og der ikke er vådt. Aj, aj!

Et godt fast greb er et bedre udgangspunkt end et, der er for løst. Men prøv at tage fat, kør forhuden frem og tilbage et par gange. Kig på ham og spørg, om det skal være hårdere (eller blødere). Normalt trækker forhuden sig tilbage, med mindre han lider lidt af forhudsforsnævring. Men tro mig, så skal han nok vise dig til rette.

Har han ikke noget eller meget lidt forhud fordi han fx er omskåret, så gælder det om at smøre ham godt ind og lade det hele være mega-glat, for nu er der ikke den naturlige 'hætte,' som du kan holde om, og som beskytter hans følsomme hud imod din huden på din hånd.

Til gengæld er mange omskårede mænd lidt mindre følsomme end ikke-omskårede mænd, fordi de har udviklet lidt mere hård hud på pikhovedet og den følsomme hud under pikhovedet. De kan derfor ofte tåle/har brug for et fastere greb end deres ikke-omskårede kønsfæller.

HERUNDER SEXPERT-TV: Sådan giver du hende orgasme med fingrene

SEXPERT-TV: Sådan giver du hende et håndjob

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen