Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Gift kvinde, 31, ked af rutinesex: Drømmer om fremmede mænd

'Jeg har enormt svært ved at lægge op til sex i frygt for at blive afvist,' klager kvinden, som sexologen hjælper

04:02
Sexpert-tv fra arkivet: Derfor gider manden ikke sex

-- Over spørgsmålet her relateret Sexpert-tv Classic: Når manden ikke har lyst til sex --

Kære Signe
Jeg er ung kvinde på 31 år, som er nygift (ni måneder). Vi har kendt hinanden i 10 år, inden vi blev gift. Allerede inden vi blev gift, syntes jeg, at vores sexliv blev meget rutinepræget, kortvarigt og med lang tid imellem, nogle gange en gang om måneden. Nu er vi så nået til et punkt, hvor vi taler om at få børn, og vi er blevet enige om at stoppe med p-pillerne.

Problemet er så, at min sexlyst kun er steget efter stop af p-piller, mens hans er næsten ikke-eksisterende. Jeg har enormt svært ved at lægge op til sex i frygt for at blive afvist, fordi han er for træt eller vi gjorde det jo i går/forleden.

Vi synes begge to, at det er akavet at tale om sex, og hver gang jeg prøver, får jeg bare et kort svar og så er den samtale slut. Derudover er jeg begyndt at fantaserer om sex med fremmede, bare for at blive tilfredsstillet. Jeg elsker ham meget højt, og vi tænder tydeligvis stadig hinanden, men der mangler noget. Hvad gør jeg?

Hilsen den seksuelt frustrerede

 

Signes brevkasse - 24. okt. 2016 - kl. 19:52 Derfor er jeres sexliv gået i kludder  

Kære Seksuelt frustrerede
Der er jo tydeligvis noget, der er afsporet her. Hvis jeres sexliv ikke fungerer - og hey! det gør det ikke, hvis den ene underskriver sig som seksuelt frustreret, føler sig efterladt alene uden en partner, der vil hjælpe til at løse problemet, som han er en del af - og alligevel overvejer at binde sig til en livslang forpligtelse ved at få et barn. Vågn op, søde du. Det går ikke.

Kærlighed er bare ikke nok til at bære jer igennem. Hvis I ikke ønsker at støtte og hjælpe hinanden med det som er svært, som det fx kan være at finde ud af hvor erotikken og lysten blev af, så er der ikke meget at bygge noget på. Forskelle i libido er en svær nød at knække, men det går jo slet ikke, hvis man ikke prøver.

Jeg synes, du skal tænke dig rigtigt godt om. Jeg synes, at du skal vise din mand dit brev og mit svar. Hvis ikke han anerkender, hvor ked af det du er og hvor desperat det må føles inden i dig, siden du skriver til mig, så er det ikke fordi han ikke er blevet informeret, så er det fordi han har valgt at ignorere dig og ignorere at I har et alvorligt problem, der kan kuldsejle hele projekt “Far, Mor og børn”.

Kh Signe

Signes brevkasse - 12. sep. 2016 - kl. 20:26 Mille, 45: Min mand har mistet sexlysten

Signes brevkasse - 13. okt. 2016 - kl. 20:40 Sofie, 23, er træt af kærestens kedelige sex

HERUNDER RELATERET SEXPERT-TV: FÅ gisiten tilbage i forholdet:

 

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen