Jeg tænder på at få ble på - hvordan fortæller jeg det til pigen?

Vent med at tale om det, indtil du føler dig parat til det, lyder Signe V. Bentzens råd til en mand, som tænder på at være voksenbaby

Hej Signe.

Jeg vil høre dig om et råd. Jeg har mødt en sød pige, men der er lige følgende: Hvor længe skal jeg vente med at fortælle en eventuelt kommende kæreste, at jeg kan lide at blive tvunget til at have ble på, og at få smæk når jeg har tisset den godt våd?

Hvornår synes du, det er passende at betro sig?

Hilsen fra Darkmind.

 

Kære Darkmind.

Det er lidt tricky. For det er ikke alle, der vil kunne rumme denne slags fetish. Nu ved jeg ikke hvor vigtig denne del af din seksualitet er, men hvis bleen og smækkene er helt grundlæggende og vigtige for dig, og for at du kan mærke din lyst vibrere, så synes jeg ikke, at du skal vente for længe.

I skal selvfølgelig have tid til at kende hinanden lidt bedre, så er der er mere tryghed og gensidig overskud til både at passe på hinanden og være forstående overfor det, som er forskelligt fra hinanden.

Så vent med at tale om det, indtil du føler dig parat til det. Det er måske passende, når I begynder den del af forelskelsen, hvor I åbner op for betroelserne til hinanden.

Når du oplever, at hun begynder at åbne sig og fortælle dig sårbare ting om sig selv, så er det ved at være tid. Men vær tålmodig. Der skal først deles andre, mindre 'krævende' hemmeligheder, indtil I har skabt en lille, tryg rede, som er jeres helt alene.

Når du føler at nu er den der, og det føles det rigtigt at dele, så er det tid.

Kh Signe

Sex og samliv Brian, 55: Jeg knalder min svigerdatter

Sex og samliv 27-årig indvandrer-kvinde: Jeg vil bare knaldes hårdt  

Foto: Shutterstock Sex og samliv Sexolog: Det kan du gøre, hvis hun har mistet gnisten i sengen  

Sex og samliv Presset mand trygler om hjælp: Jeg er afhængig af ekstrem porno

Foto: Shutterstock Sex og samliv Sexolog: Sådan slipper du af med præstationsangsten  

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen