Jonas, 22: Min kæreste på 18 vil prøve trekant og mørk mand

Den unge fyr vil ikke nægte kæresten noget, men bliver fysisk dårlig ved tanken

SEXPERT-TV: Farlige fantasier - når manden bliver mere end en levende dildo

-- Over spørgsmålet relateret Sexpert-tv: Kæresten er for vild med fremmede mænd --

Jeg er en ung mand på 22 med en endnu yngre kæreste på kun 18. Vi har været sammen nu i et år, og alt er, som det skal være. Næsten.

Forleden satte min kæreste sig ned og tog en snak med mig. Hun vil os og dette her, men hun vil også ud og opleve seksuelle ting som blandt andet en trekant og en mørk mand, hvilke jeg ikke kan opfylde selv.

Jeg har selv oplevet og prøvet det meste og kan egentlig godt forstå hende, men derfor kan jeg bestemt ikke lide tanken om, at hun skal være sammen med en anden mand. Jeg bliver faktisk fysisk utilpas. Jeg er også sikker på, det er hende, jeg vil, så jeg vil ikke nægte hende noget. Heller ikke den ungdom, som jeg føler, at jeg tager lidt fra hende, hvis jeg nægter hende den oplevelse, hun drømmer om.

Har du et godt råd?

Jonas

Signes brevkasse - 8. aug. 2016 - kl. 23:45 Ung fyr: Jeg vil dyrke fræk dogging med kæresten  

Kære Jonas
Med fare for at lyde som gammel, bedrevidende tante, så ligger sandsynligheden for, at I to bliver gamle sammen, uagtet det føles, som I skal være sammen for evigt, altså på et meget lille sted. Det siger jeg for at sætte tingene lidt i perspektiv.

Din kæreste skal nok få lejlighed til at prøve alt muligt og umuligt,inden hun skal herfra. Du bliver sandsynligvis ikke den sidste mand i hendes pur-unge liv.

Det er fint at ønske sig ting. Det er godt at have en masse, man gerne vil prøve. Men det er også vigtigt at kunne tage hensyn til den, man elsker. Nogle gange er det faktisk ret sundt at måtte undvære noget for at passe på et andet menneske. Behovsudsættelse er en disciplin og en egenskab, der vil komme hende til gode at kunne livet igennem.

Det er rigtigt vigtigt at gøre, som du gør; at mærke efter, hvad man vil og kan være med til. Jeg synes på ingen måde, at det er urimeligt, at du forklarer din kæreste, hvad det gør ved dig at forestille dig, at hun har sex med andre.

Ikke så underlig taget i betragtning at I nærmest er ny-forelskede og kun lige er i gang med at opdage hinanden seksuelt. Det kan være, at det ændrer sig, når jeres forhold har lidt flere år på bagen, men lige nu er det sådan. Respekter dét, du føler så stærkt i din krop, så vil andre også respektere det.

Kh Signe

  Sexperterne - 28. nov. 2014 - kl. 13:19 TV: Derfor skal du prøve en trekant

Sexperterne - 7. jul. 2015 - kl. 23:52 Drop de frække fantasier i sengen og find nærværet frem

Signes brevkasse Sådan udlever I hendes sexfantasier  '

SEXOLOGEN ADVARER MOD AT PRØVE FRÆKKE FANTASIER I VIRKELIGHEDEN:

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen