Lone: Drømmer om erotisk lussing

'Vi har prøvet en masse forskellige ting nu, nogle var gode, andre var ikke. Men der er én ting, jeg gerne vil have, skriver kvinden til sexologen

SEXPERT-TV: Sådan fortæller man kæresten om sine sexlyster

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Lyst til kinky sex? Sådan siger du det --

Kære Signe
Min kæreste og jeg har været sammen i snart fire år. Han er vidunderlig på alle måder! Vi har sex 2-3 gange om ugen, og vi er meget eksperimenterende med det. Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg elsker min kæreste. Jeg elsker vores sex.

Mit eneste problem er, at jeg er bange for, at fortælle hvad jeg vil have. For jo, vi har prøvet en masse forskellige ting nu, nogle var gode, andre var ikke. Men der er én ting, jeg gerne vil have.

Jeg drømmer om, at en af de dage, hvor det ikke kan blive vildt nok i sengen, at han vil give mig en lussing. Jeg tænder bare på tanken. Og selv om vi er meget ærlige omkring vores lyster, så har denne ene ting bare været det, jeg ikke har kunne få sagt. Er det for sent at sige det nu? Vil jeg så virke utilfreds med vores sex?

Lone

Se også: Iscenesat voldtægtssex kan godt være feministisk  

Kære Lone
Det er ALDRIG for sent at sige, hvad vi føler, tænker eller har lyst, ikke længere har lyst til. I har eksperimenteret og leget længe.

Der er der vel også kommet nye ting op, som I har prøvet af? I modsat fald har I jo bare gentaget, dét I allerede havde på repertoiret, ikke sandt?

Genoptag jeres samtaler om, hvad der kunne være sjovt, interessant eller pirrende. Tænk på det, som at du bare tilføjer noget, at du fortsætter med at bidrage til jeres sexlivs udvikling.

Dét, som føles mega sårbart at indrømme for os, fremkalder sjlældent tilsvarende voldsomme reaktioner i den anden.

Hvem ved, måske ender drømmen brat, når du får en flad, enten fordi det er for meget for dig eller for ham, men måske bliver det et lille krydderi, som spicer tingene lidt op, sætter fantasien yderligere i gang, så både du og han får flere lyse ideer til sjov og ballade.

Kh Signe

Se også: 21-årig kvinde: Jeg vil have megahård sex

HERUNDER SEXPERT-TV: Gør din elsker endnu bedre:

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen