Sexologen til ung kvinde: Sådan skal du masturbere

'Jeg føler, at jeg aldrig kommer i mål, og kan mærke på min kæreste, at det også går ham på. Hvad er vejen frem?', skriver 21-årig pige, som Signe guider

SEXPERT-TV: Sådan er den ægte kvindeonani

-- RELATERET SEXPERT TV CLASSIC: Sådan er den ægte kvindeonani

Kære Signe
Jeg er en ung kvinde på 21 som har været sammen med min kæreste i snart fire år. Vi har et dejligt sexliv, men jeg har aldrig fået orgasme. Vi har masser af legetøj og har snart prøvet alt, men der sker bare ikke noget. Altså jeg er voldsomt tændt, men kommer ikke.

Jeg har aldrig rigtig onaneret. Altså jeg har da prøvet det sammen med kæresten, men jeg kan ikke lide at lege med mig selv. Jeg gad virkelig godt få den orgasme. Jeg føler, at jeg aldrig kommer i mål, og kan mærke på min kæreste, at det også går ham på. Hvad er vejen frem?

Hilsen hende der aldrig kan give slip

Se også: Sådan onanerer piger - i virkeligheden  

Se også: Kvinde - sådan vækker du din k....  

Kære Du som aldrig kan give slip
Altså for det første må du tilbage til tegnebrættet og i gang med at øve dig i at røre ved dig selv. Når du er HELT alene. Så du ved, at du har god tid og ikke bliver forstyrret af din kæreste. Læg ud med at gøre det 2 gange om ugen. Giv dig selv 20 minutter, hvor du IKKE går efter at få orgasme.

Tiden skal i stedet bruges til at øve dig i at røre ved dig selv overalt på kroppen, så det føles rart, lækkert eller endda ophidsende. Træk vejret så dybt og roligt du kan hele tiden. Spænd lidt op i din bækkenbund og vug dit bækken i langsomme, dybe “bollebevægelser”. Find en rolig, sexet rytme. Brug eventuelt lidt musik i baggrunden.

Du kan sagtens bruge noget af dit legetøj, når du har styr på hvordan din rytme føles. Men blive ved med at forsøge at gøre noget, der bare skal føles dejligt. Hvis du tillader dig selv IKKE at komme, når du onanerer, så bliver det faktisk meget lettere at få orgasme.

I begyndelsen vil du måske være usikker på, om du kom eller ej, fordi orgasmer har det med at rulle hen over toppen i stedet for at eksplodere. Men bliv ved med at træne din bækkenbund og i at slappe af, mens du onanerer og trække vejret dybt og roligt, så skal du bare se løjer.

Men altså det kræver træning, og at du læner dig tilbage og giver plads til IKKE at komme.

Kh Signe

Du vil blive overrasket over, hvor glad kroppen og lystfuld kroppen kan bliv,e hvis du koncentrerer giver dig tid til at folde oplevelsen ordenligt ud i dit hoved og i din krop. (Foto: shutterstock.com) Sex og samliv Kvinde - få mere ud af din onani

- Desværre møder jeg alt for ofte kvinder, der har rigtigt svært med onanien. I medierne, især i porno-film, ser man altid kvinderne ligger og file løs på den lille tap, så man bliver ganske øm af at se på det, forklarer Signe V. Bentzen. (Foto: colourbox.com) Sex og samliv Her er den ægte kvindeonani  

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen