Sørens kæreste fik voldsom orgasme ved analsex - nu tør hun ikke mere

'Du skal vise hende, at du fatter, at sådan en kraftig orgasme i langt højere grad er en eksplosion i bevidstheden end bare noget, der er fedt i kroppen,' er sexologens råd

Sexpert-tv: Gør analsex til supersex

-- Over spørgsmålet relateret Sexpert-tv: Her er de frække anallege --

Hej Signe
Jeg havde for noget tid tiden endelig fået overtalt min kæreste til analsex. Det var også rigtig godt, problemet var bare, at hun fik så kraftig en orgasme ved det, at hun rystede i fem minutter. Og nu tør hun så ikke mere, da oplevelsen var for 'hård' ved hende.

Hvordan får jeg hende med på den igen?

Hilsen Søren

Se også: Numse-orgasme til ham og hende  

Kære Søren
Når hele kroppen får orgasme, så er det ikke usædvanligt, at 'kroppen ryster sig fri' af den voldsomme fysiske, men også psykiske anstrengelse, det kan være - især for et menneske, for hvem voldsomheden kommer bag på.

At ryste er faktisk et ret godt og sundt princip; kroppen ryster fx også oven på en forskrækkelse eller hvis man fryser for at komme af med al den ophobede energi og kemi, der eller kan gøre os helt stive i kroppen og skabe blokeringer. Tænk bare hvordan et dyr rejser sig og ryster en forskrækkelse af sig. Det er altså absolut ikke farligt at komme til at ryste.

Om din kæreste kan håndtere selv orgasmen og den anale penetration igen, er en anden sag. Det kræver meget stor empati, enorm respekt og ømhed, hvis man bevidst skal føre et mennesker ud over kanten. Hun skal have oplevelsen af, at selv om det er voldsomt, så er du der for hende. Du skal vise hende, at du fatter, at sådan en kraftig orgasme i langt højere grad er en eksplosion i bevidstheden end bare noget, der er fedt i kroppen.

Voldsomme orgasmer blæser, populært sagt, dørene til sindet og hjertet helt op, så man er piv-åben og utrolig sårbar. Det kan nærmest give angstfornemmelser at opleve sig selv så åben og uendelig følsom. Så har man brug for en nænsom kæreste, der viser en, at han elsker en og passer på en. Du skal holde om hende - længe. Ikke noget med at falde i søvn eller begynde at tale om noget andet indtil hun selv gør det.

Orgasmer forpligter! Jo større orgasmer, desto større ansvar. Orgasmen er ikke bare 'awesome', de kan også være meget skræmmende, forvirrende, sorgfulde, smertefulde, ømme og ensomme. Forklar hende, at du forstår dette og vil være der for hende - hele vejen, så vil hun måske turde være med igen.

Kh Signe

Se også: Læserne: Så fræk er vores analsex

Ved at blive ved med at kærtegne hendes balder, lår og nederste del af ryggen med langsomme, lette bevægelser og/eller dyb, langsom massage, viser han hende, at han har al mulig tid i verden. (Foto: shutterstock.com) Sex og samliv Danske kvinder afslører: Derfor er analsex frækt

Kvinde: Har du nogensinde fået analorgasme?

Se resultat

Kvinde: Har du nogensinde fået analorgasme?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen