Spørg sexperten: Hjælp, jeg er forelsket i min venindes far

- Før jeg fik en kæreste, var jeg sammen med min venindes kæreste - og nu er jeg forelsket i dem begge, lyder det fra en frustreret ung kvinde. Sexpert Signe V. Bentzen guider

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Kære Signe.

Min kæreste og jeg fandt sammen 12/2-2017. Jeg elsker ham. Rigtig rigtig meget. Men før vi fandt sammen, var jeg sammen med en anden: Min venindes far. Ja, det lyder voldsomt. Men jeg er forelsket i ham.

Men jeg har en kæreste, og det samme har han. Hvad fanden skal jeg gøre? Jeg elsker to. På samme tid. Jeg er ikke min kærere utro. Og har ikke været sammen med min venindes far, mens jeg har været sammen med min kæreste.

Men vi skriver lidt og når jeg er hjemme hos hende, så smiler han osv. Hvad kan jeg seriøst gøre for at stoppe den følelse, for jeg vil være sammen med min nuværende kæreste?

Kh Helena

 

Kære Helena.

Du er ikke den første i verdenhistorien, der har elsket to mænd, og du bliver helt sikkert ikke den sidste. Nogle kvinder (og mænd!) når endda til den erkendelse, at det kommer ikke til at ændre sig og erklærer åbent, at de er 'poly-amorøse', altså i stand til at elske flere på en gang. Måske du er sådan en.

Måske er du bare meget ung og han den spændende 'ældre mand' og en lækker erotisk besættelse. Besættelser er oftere er stærkere og sværere fortryllelser at bryde ud af end en langvarig kærlighedsforbindelse, fordi kroppen vælter rundt i dopamin-rus så snart 'besættelsen' er i nærheden. Kroppen VIL ha' sit dopamin-fix. Det er altså meget stærke kræfter at kæmpe imod inde i sin krop.

Der er kun en måde at bryde en afhængighed; at holde sig langt væk fra 'stoffet', indtil man er helt clean. Hvis du seriøst ønsker at stoppe følelsen, så må du holde afstand, slette hans nummer og bede ham stoppe med at skrive til dig og evt. blokere for kontakt på Facebook etc. Lad være med at tage hjem til din veninde, men lad hende komme til dig eller mød hende ude i byen.

Modsat kan du selvfølgelig også springe ud, kappe alle fortøjninger til din kæreste og i stedet blive kæreste med din venindes far og se, om det kan bære. Jeg har en fornemmelse af, at I faktisk er så unge, at din veninde stadig bor hjemme, så jeg tvivler umiddelbart på, at disse sværmerier kan holde sig svævende, når hans voksne hverdag sætter ind.

I er to meget forskellige steder i livet, og selvom I kan mødes i fænomenale øjeblikke, så lever han en voksen mands liv med en voksen mands daglige forpligtelser og en voksen mands måde at indrette sit liv på. Det er sjældent hurtigt eller vekslende nok for en purung pige, der skal ud og opleve verden på egen krop og i et tempo, hun selv sætter.

Overvejer du at tage springet, så tag en snak med din venindes far om, hvor han er i alt dette her. Måske synes han bare, at du er en skøn og sjov godbid, han ikke kunne lade sin næse gå forbi.

Måske har han ingen tanker om at droppe sin kæreste, men synes bare, at det er mega-flatterende og spændende at have en flirt kørende med en ung kvinde lige under næsen på sin kæreste.

Kh Signe

Sex og samliv Presset mand trygler om hjælp: Jeg er afhængig af ekstrem porno

Sex og samliv Brian, 55: Jeg knalder min svigerdatter

Sex og samliv Sådan kommer du ud af den svære skilsmisse  

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen