Ung kvinde forelsket i moden mand

22-årige kvinde knalder 40-årig mand, der har kæreste

SEXPERT-TV: Derfor skal du knalde moden mand

-- Over spørgsmålet relateret Sexpert-tv: Derfor skal du knalde moden mand --

Kære Signe
Jeg er en ung kvinde på 22 år. I de sidste otte måneder har jeg set en mand på 40 år et par gange om ugen til hygge, mad og dejlig, varm og intim sex.

Han er rigtig sød og en rigtig god ven. Vi kan snakke om alt; hans og hans kærestes forhold, om ting der går os på osv. Vi kan grine sammen og har det virkelig hyggeligt, når vi ses. Han tager sig af mig og er virkelig god ved mig. Vi skriver/snakker sammen hver dag, han siger de sødeste ting til mig.

Problemet er bare, at han har en kæreste, som er jævnaldrende med ham selv. Jeg er desværre gået hen og blevet stormende forelsket i manden. Jo mere vi ses, desto jo flere følelser får jeg for ham. Jeg har ikke vist mine følelser overfor ham endnu. Jeg har dog hentydet det en lille smule. Jeg har virkelig lyst til at fortælle ham om dem og om, hvad jeg tænker.

Men jeg ved også, at det måske kan ødelægge vores gode venskab. Jeg har svært ved at tyde, om han har det på samme måde, selv om han har dog nævnt små ting, som kan tyde lidt på det. Jeg er nok det, man kalder ulykkelig forelsket - forelsket i en mand, som jeg alligevel nok aldrig får. Skal jeg lægge kortene på bordet og fortælle om mine følelser, eller hvad skal jeg gøre?

Mvh Kvinden

Se også: Ung pige: Jeg er vild med modne mænd  

Kære Kvinden
Ja, det er jo desværre en klassisk klemme, du er havnet i der. På den ene side er det jo super-dejligt at være sammen med denne ældre fyr, på anden side gnaver det i sjælen at være “den anden kvinde”.

På den ene side er du hans søde, “nemme” veninde, hvor alting er let og ukompliceret (for ham), hvor sexlivet og tankerne flyder frit uden en eneste sky på himlen, ja han kan sågar få vendt det mere problematiske “rigtige” forhold hos dig, der er sød og lyttende - og ja en rigtig god ven.

På den anden side er dit hjerte begyndt at røre på sig og advare dig. Du stikker forsigtige følere ud, måske så forsigtige, at han overhører dem eller i så spæde, at han kan vælge at lade, som om han overhører dem. Måske ved dit hjerte, hvad dit hoved muligvis ikke vil erkende. Det kan ske, at han ikke er samme sted som du.

Jeg synes, at du er nået forbi det sted, hvor det er godt (og muligt) for dig at glemme alvoren og nøjes med at nyde det, når han har tid til dig.

For noget trækker i dig. Du har brug for at vide; føler han noget for dig? Er han i gang med en bevægelse, der går fra kæreste og i din retning? Eller nyder han bare at have det bedste af to verdenen, som han slet ikke kunne tænke sig at ændre på?

Prøv om du kan begynde at tale mere åbent om dine egne følelser. Hvis det er svært at sætte ord på, så lån fx disse: “Jeg kan mærke, at jeg er begyndt at holde rigtigt meget af dig. Jeg er måske endda faldet for dig. Jeg tænker over hvad dette her er og hvad det kan eller skal blive til. Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad du føler og hvad du tænker om os og dette her.”

Nogle gange spørger vi ikke fordi vi inderst inde godt ved, hvad svaret er. Alligevel har vi oftest bedst af at vide besked, så vi kan forholde os til det som er, ikke til det vi ville ønske der kunne være.

Kh Signe

- Kun de færreste rynker på næsen over de her meget voksne kvinder, der går efter unge fyre. Men når det drejer sig om en mand, der er til unge kvinder, så bliver man helt automatisk stemplet som gammel gris. (Arkivfoto: shutterstock.com) Sex og samliv 60-årige Jens: Jeg har sex med kun 25-årige piger  

Cougars med stor livsappetit vil suge det  bedste ud af livet. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Modne kvinder vil ha' sex, sjov og eventyr  

HERUNDER SEXPERT-TV: Ung kvinde hungrer efter moden mand
 

01:53

 

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen