'Vil have hun sidder på mit ansigt'

Mand vil vide, om det er normalt at tænde på facesitting

SEXPERT-TV: Den omvendte deep throat

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Så fræk er facesitting --

Kære Signe
Jeg elsker at modtage nøgen facesitting af en kvinde, gerne med åndedrætskontrol og dominans og gerne i flere forskellige stillinger.

Kan lide at slikke i alle huller, mens kvinden sidder med hele sin vægt på mit ansigt. Brydning må også gerne indgå med kvinden som den stærke, der overmander mig med tvungen facesitting.

Er det unormalt?

Sædet

Kun for kendere. Sexklub kan hjælpe dig videre med kvælesex. (Arkivfoto: coulorbox.com) Sex & samliv Kom på kursus i kvæle-sex  

Kære Sædet
Det er ikke unormalt, og mange mænd synes, det er mega-frækt, når deres kvinder mere eller mindre sidder på deres ansigt, så de kan mærke det hele meget bedre med det mere følsomme ansigt end med fx skridtet.

Dine variationer er måske ikke den allermest almindeligt udbredte, men jeg hører nu ofte om mænd, der tænder på at blive overmandet, når kvinden tager magten og tager for sig af retterne eller kræver at blive slikket.

Kh Signe

HERUNDER SEXPERT-TV FRA ARKIVET: Ti sekunder med kvælesex er nok:

05:28
 

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Seneste i Sex & samliv
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen