Mediekonkurrencen 2016: Vinderne er fundet

Fem skoler løb med sejren i Ekstra Bladet og Politikens Mediekonkurrence 2016 i samarbejde med Amnesty International

Vinderne af Mediekonkurrencen 2016 med titlen 'My Body My Rights' er fundet, og 2 klasser, der har deltaget hos Ekstra Bladet samt 3 klasser, der har deltaget hos Politiken, kan nu se frem til at blive hyldet i JP/Politikens Hus i København. Tak til alle de mange elever, der deltog i Mediekonkurrencen for Skoler og for alle de gode og spændende artikler, de mange interviews og kreative indslag.

De to klasser, som har deltaget hos Ekstra Bladet, og som vinder for bedste avis i kategorierne '6.-7. klasse' og '8.-10. klasse' er:

De tre klasser, som har deltaget hos Politiken, og som vinder for bedste nyhedssite i kategorierne '6.-7. klasse' og '8.-10. klasser' samt årets særpris er:

  • 7.B fra Sophienborgskolen med nyhedssitet 'Min krop'
  • 10.A fra Himmerlands Ungdomsskole med nyhedssitet 'Journa10'
  • (særpris) 8.-9. klasse fra Børneuniversitetet på Vesterbro. Klassen vinder en særpris for deres opsøgende arbejde, aktioner i København og deres fine nyhedssite.

Vinderklasserne vil blive hædret ved et event d. 18. maj i Pressen JP/Politikens Hus i København.

Præmierne overrækkes af chefredaktørerne fra henholdsvis Politiken og Ekstra Bladet, Anne Mette Svane og Poul Madsen. Amnesty's generalsekretær holder en tale og undervisningsminister Ellen Trane Nørby giver vinderne nogle ord med på vejen.

Det hele styres af rapperen Per Vers. Derudover kommer Wafande og giver eleverne en festdag.

Tusind tak til alle for jeres deltagelse og stort tillykke til vinderne.

Vi håber, at I og jeres kollegaer har lyst til at deltage igen næste år i uge 9, 10, 11 el. 12.

 

Vinderne er blevet kontaktet.

0 kommentarer
Vis kommentarer