Newsdesk er live

Så skete det endelig: nu kan du lave din helt egen udgave af Jyllands-Posten, Politiken eller Ekstra Bladet

Det har været længe undervejs, og vi har arbejdet hårdt for at give jer et undervisningsværktøj ud over det sædvanlige. Og nu kan Newsdesk endelig gå live!

Newsdesk er et undervisningsværktøj målrettet elever i folkeskolen, gymnasier, lærerseminarier med flere. Her kan elever og studerende lave deres helt egen avis og modtage den i 500 trykte eksemplarer helt gratis. Avisen kan laves på computer og tablet, og en smartphone er et godt værktøj til research.

Start allerede i dag

Du kan vælge mellem at lave en Politiken, Jyllands-Posten eller Ekstra Bladet avis – eller måske en af hver? De tre dagblades profil og layout er bygget ind i Newsdesk, så du vil se forskellige sider og indhold alt efter, hvilket dagblad du logger på og opretter.

Du logger på Newsdesk med dit UNI-login og kan gå i gang med det samme. Det kræver ingen tilmelding, og dine elever/studerende vil automatisk kunne tilknyttes din avis.

Når du er logget ind, kan du få hjælp til de journalistiske genrer gennem videoer, hjælpetekster og lærervejledning. Upload billeder direkte fra din smartphone og fra landets største billedbureau Polfoto og del til sidst avisen med venner og familie på sociale medier.

Du finder Newsdesk på: www.newsdesk.dk

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen