Nyhedsugen 2015: Vinderne er fundet

Så er vinderne af den interne konkurrence hos Ekstra Bladet fundet.

Da der har været stor tilslutning hos Ekstra Bladet i år, har vi fået lov til at kåre 3 vindere af 6.-7.-puljen samt 3 vindere af 8.-10.-puljen.

Vinderne - af de 4000 kr. til klassekassen, et års online abonnement til Ekstra Bladet, Politiken og Jyllandsposten, samt en nominering til den landsdækkende konkurrence hos AIU - er:

6.-7. klasse:

 8.-10. klasse:

Ovenstående aviser går videre til den landsdækkende konkurrence hos AIU, hvor de deltager i konkurrencen om 25.000 kr. til en tur til klassen. I starten af januar får vinderne af konkurrencen for 6.-7. klasse og 8.-10. klasse direkte besked, og torsdag den 21. januar 2015 inviteres vinderklasserne af den landsdækkende konkurrence til Københavns Rådhus for at få overrakt præmien.

I vores bedømmelse af de mange indsendte aviser har vi lagt vægt på, hvor godt I kom rundt om emnet 'Spor', og om I viste flere journalistiske genrer. Særligt har vi vægtet, om I mestrer at skrive journalistisk og tilsigter objektivitet – og har veldokumenterede påstande i jeres artikler.

Bredt og korrekt kildebrug, kreativitet, gode fotos og layout har også været en væsentlig del af bedømmelsen. Kravene var altså samlet set ganske skrappe, så I kan være stolte af jeres resultat.  

Stort tillykke til vinderne og tusind tak til alle, der har deltaget.

(vinderne er blevet informeret)

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen