En særavis om internettet

Generation online: En tur på nettet med Ekstra Bladet

Listen af emner, som forsøges presset ind i skolen, er enorm, det ved vi godt. Badesikkerhed, privatøkonomi eller andre ting, der popper op i debatten, får ofte politikere og andre kloge hoveder til at sige: Det er også skolens ansvar.

Hvis eleverne også skal lære at læse og regne, så er der jo ikke plads til alt på hylderne.

Men det er ikke til at komme uden om, at nettet spiller så stor en rolle i vores liv, og derfor er det nødvendigt at inddrage netop dette emne hos de unge.

Især også fordi mere og mere af undervisningen og kommunikation i skolen foregår online. Men ved vi egentlig, hvordan det hænger sammen? Hvor kommer oplysningerne fra, kan vi stole på dem, er jeg i sikkerhed og hvad med mine private oplysninger?

Læs med og pas på dig selv

Den unge generation ved uden tvivl mere om mulighederne på nettet end mange voksne.

Men de færreste er klar over, hvad nettet også kan (mis)bruges til. I denne avis vil vi vise, at det er en skidt ide at lægge ting online, som man ikke kan tåle at se igen 10 år senere.

Drukfotos, bare bryster eller kommentarer om ting eller andre. Måske står man en dag og fortryder, så er det for sent. For nettet glemmer aldrig. Aldrig.

Du kan bestille et klassesæt af 30 stk til 99 kroner ex porto ved at sende en mail til skole@eb.dk. Du kan bestille to klassesæt inden for samme portogrænse.

Husk at oplyse hvilken avis, du vil bestille. Antal klassesæt. Skolens fulde adresse, att-person samt EAN-nummer. Hvis du ikke har EAN-nummer, sender vi fakturaen til den oplyste adresse og att-person.

Vi sender særaviser ud én gang om ugen.

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen