Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

En særavis om KLIMA

Ekstra Bladet Skole præsenterer en klimaavis i øjenhøjde med de unge. Vi bryder de svære termer og konsekvenserne af den globale opvarmning ned, så klodens udfordringer bliver gjort forståelige for eleverne.

De fleste lærere og skolelever kan blive enige om, at klima er et vigtigt problem at lære om og have en holdning til. Men når politikere og eksperter diskuterer på livet løs, kan det tit være svært at følge med.

Ekstra Bladet Skole præsenterer derfor en klimaavis i øjenhøjde med de unge. Vi bryder de svære termer og konsekvenserne af den globale opvarmning ned, så klodens udfordringer bliver gjort forståelige for eleverne.

Læs i avisen om de forskellige bud på løsninger for samfundet, hvor vi særligt fokuserer på de nye og alternative ideer. Avisen spænder bredt og kommer omkring processer som el fra atomkraft, olie fra alger og huse bygget af halm. Desuden er der lagt stor vægt på, hvad man selv kan gøre hjemme i sin egen familie.

Vi klæder læseren på til selv at kunne tage stilling og forstå, hvad der tales om, når klimaet er på dagsordenen.

Du kan bestille et klassesæt af 30 stk til 99 kroner ex porto ved at sende en mail til skole@eb.dk. Du kan bestille to klassesæt inden for samme portogrænse.

Husk at oplyse hvilken avis, du vil bestille. Antal klassesæt. Skolens adresse, att-person samt EAN-nummer. Hvis du ikke har EAN-nummer, sender vi fakturaen til den oplyste adresse og att-person.

Vi sender særaviser ud én gang om ugen.

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen