En særavis om EU

Ekstra Bladet har tidligere udgivet særaviser om vold, doping og narko. De emner er nok lidt mere sexede for unge læsere.

Det er vigtige emner, der betyder meget for unge i dag. De færreste er dog klar over, at EU spiller en kæmpe rolle i vores liv – fra vugge til grav.

Ikke kun ved at bestemme størrelsen på kondomer og hvor bøjede agurker må være, men især med fælles regler inden for klima, miljø og økonomi.

Her er EU toneangivende i forhold til de danske politikere hjemme i Danmark. Derfor er det vigtigt at arbejde med EU, så det næste valg til EU-Parlamentet i 2014 bliver noget, læserne af denne avis er klar til. Og deltager i som vælgere.

Jeres fremtid
Landsholdet, vejret og EU.

Alle på gaden har helt sikkert en mening om det hele. Men faktisk har rigtig mange en mening om EU, uden de kan forklare, hvad det går ud på. Bare spørg dine venner og forældre.

Ekstra Bladet ønsker med denne avis at præsentere EU som projekt. Og som altid med god journalistik at vise argumenter både for og i mod.

De fleste aktører på markedet har et ønske om at præge befolkningen i en bestemt retning, sådan er vi ikke på Ekstra Bladet.

I må selv beslutte, hvad I mener om EU - det er jeres fremtid, det handler om.

Du kan bestille et klassesæt af 30 stk til 99 kroner ex porto ved at sende en mail til skole@eb.dk. Du kan bestille to klassesæt inden for samme portogrænse.

Husk at oplyse hvilken avis, du vil bestille. Antal klassesæt. Skolens adresse, att-person samt EAN-nummer. Hvis du ikke har EAN-nummer, sender vi fakturaen til den oplyste adresse og att-person.

Vi sender særaviser ud én gang om ugen.kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen