Skolen på Herredsåsen: Vi skal være rolige i aften

Pigerne fra Herredsåsen skal revanchere sidste sæsons finalenederlag. Opskriften er at holde hovedet koldt og få masser af hvile inden finalen

Herredsåsens piger er ankommet til Farum Park i højt humør. (Foto: Henrik Schou)
Herredsåsens piger er ankommet til Farum Park i højt humør. (Foto: Henrik Schou)

I morgen er det en helt speciel dag for finalisterne i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Piger fra Skolen på Herredsåsen er tilbage i finalen igen efter at have tabt finalen sidste år. Denne gang skal kampen vindes, og derfor skal pigerne tidligt i seng, så nerverne kan holdes under styr.

- Vi havde en god bustur hen til hotellet. Der var god stemning og god hygge. Men man er da nervøs, og det er jo ikke så godt, siger skolens målvogter Rikke Keller, der selv har været med 29 kampe fordelt over fire sæsoner i træk.

Holdets topscorer Laura Andersen glæder sig også til at få revanche fra finalen sidste år. Og hun er også nervøs.Herredsåsen ankommer standsmæssigt - klar til at ændre finale-statistikken. (Foto: Henrik Schou)
Herredsåsen ankommer standsmæssigt - klar til at ændre finale-statistikken. (Foto: Henrik Schou)
- Det har været rigtig slemt i dag. Vi har været i skole først, inden vi fik lov til at køre af sted. Men vi skal prøve at være helt rolige. Vi skal tidligt i seng og koncentrere os, siger Laura Andersen.

Senere skal alle finalister have middag sammen, inden der er stor Champions League-fremvisning på hotellet på Farum Park.

Skolen på Herredsåsen møder Bording Skole i finalen i morgen. Kampen spilles på Farum Park, og der er gratis adgang, lige som kampen vises direkte på TV2 med kick-off kl. 13.10.