Stavnsholtskolens drenge er klar

Mens de jyske skoler, og pigerne fra Kalundborg har været ude på en længere rejse, skulle drengene fra Stavnsholtskolen blot ud på en lille gåtur for at komme fra Farum Arena til Farum Park.

Frederik Andersen (t.v) og anfører Thomas Jørgsholm er ankommet tilo Farum Park - De tester lige taktikken til i morgen i mini format. (Foto: Henrik Schou)
Frederik Andersen (t.v) og anfører Thomas Jørgsholm er ankommet tilo Farum Park - De tester lige taktikken til i morgen i mini format. (Foto: Henrik Schou)

Drengeholdet fra Stavnsholt får stor opbakning på lægterne i morgen, når finalen i Ekstra Bladet Skolefodbold skal afgøres. For kampen spilles i skolens egen baghave, og det er noget, som holdets to profiler godt er opmærksomme på.

- Det er kæmpestort, at vi skal spille her på stadion. I løbet af dagen har vi fulgt med i pressen, og det er stort at se sig selv blive nævnt i avisen. Det vil vi gerne have mere af, så vi er topmotiveret, siger anfører Thomas Jørgsholm.

Kaptajnen får opbakning fra sin målfarlige angriber, Andreas Kjældgaard, der har haft en stor andel af holdets succes.

- Det har været rigtig svært at holde nerverne i ro. Det er en stor kamp for os alle. Men jeg tror bare, det handler om at nyde det, mens vi er her. Det hele er meget specielt. Nu vil vi bare gerne vinde, siger angriberen, der også bliver kaldt ’Andy’.Andreas Kjældgaard er ankommet til Farum Park. Han er top klar! (Foto: Henrik Schou)
Andreas Kjældgaard er ankommet til Farum Park. Han er top klar! (Foto: Henrik Schou)


Stavnsholtskolen møder i onsdagens finale Nordstjerneskolen. Kampen spilles på Farum Park, og der er gratis adgang, lige som kampen vises direkte på TV2 med kick-off kl. 15.20.