Buller og co. buldrede igennem

Overbevisende: Byens Skole leverede det, der skulle til

Mellem venner og fjender. Flere af spillerne kendte hinanden fra den lokale fodboldklub. Foto: Rikke Randrup
Mellem venner og fjender. Flere af spillerne kendte hinanden fra den lokale fodboldklub. Foto: Rikke Randrup

I tredje runde af Ekstra Bladet Skolefodbold tørnede Byens Skole og Kirsebærhavens Skole sammen, hvor Fremad Valbys pigeafdeling var repræsenteret hos begge mandskaber.

Se kampfakta her.

Begge hold var spændte op til kampen med kommentarer som:

 - De har jo hende der på holdet, som er mega god!

 - Jeg er bange for, at de slår os.

- De er så dygtige!

Gæsterne fra Kirsebærhavens Skole kom bedst fra start, og det så ud til, at de ville være de første til at sætte bolden i nettet. En lynhurtig Sarah Gilkeberg sled og slæbte, men uden det store held.

Klar til kamp. Foto: Rikke Randrup
Klar til kamp. Foto: Rikke Randrup
 

Buldrede igennem
I den anden ende var Mathilda Buller en evig trussel med sin fremragende taktiske forståelse, og med flere gode kombinationer blev hun også kampafgørende i dagens sejr til Byens Skole.

Den første scoring faldt efter ti minutter, hvor den dygtige Dicte Storgaard satte bolden i kassen til 1-0. Halvandet minut senere var det Mathilda Buller, der udplacerede målmanden til 2-0. Derefter sad Byens Skole på kampen, og det var kun den hårdtarbejdende Lucca Christoffersen, som holdt sit hold inde i kampen.

Hun dirigerede sit forsvar på professionel vis og var med til at trække modstanderen off-side i flere omgange. Men Liva Obling ville også være med, og hun satte sit aftryk på kampen otte minutter før pausen, da Byens Skole endnu en gang udspillede deres modstandere og satte bolden i nettet til 3-0.

Værterne løb med sejren i dagens opgør. Foto: Rikke Randrup
Værterne løb med sejren i dagens opgør. Foto: Rikke Randrup

TV: Tvillinger styrede showet

Slukkede for comeback-drømme
Ved pausen forsøgte begge trupper at piske en stemning op på deres eget hold – enten for at udligne eller forøge føringen. Men Roberta fik hurtigt sat en stopper for gæsternes gejst, da hun resolut bankede bolden i kassen til 4-0.

Blot to minutter senere loppede Obling bolden over målmanden, som måtte se sig udplaceret af et yderst vedspillende hold fra Byens Skole. Kirsebærhavens piger gav dog aldrig op.

Gæsterne fik aldrig sat sit præg på kampen. Foto: Rikke Randrup
Gæsterne fik aldrig sat sit præg på kampen. Foto: Rikke Randrup

TV: Dominans i sikker sejr

Reducering ikke nok
I de sidste ti minutter af kampen havde de fuldstændig overtaget spillet. Sarah Gilkeberg brændte to kæmpe chancer, hvor nerverne måske var afgørende for, at hun brændte.

Dog kom det sidste mål efter 59 minutter og 46 sekunder, da Gilkeberg endelig kunne heade bolden i mål til reduceringen 5-1. Det blev også kampens slutresultat, og dermed er Byens Skole videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor modstanderen er Nyager Skole.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Byens Skole - Kirsebærhavens Skole, 5-1

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Mathilda Buller, Byens Skole
Sarah Gilksberg, Kirsebærhavens Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Lucca Christoffersen, Kirsebærhavens Skole