'Fighter-Vilja' med fart på

 

Vilja ’Fightervilja’ Pedersen hurtig og stærk på kanten for Ungdomsskolen Ry. (Foto: Henrik Schou)
Vilja ’Fightervilja’ Pedersen hurtig og stærk på kanten for Ungdomsskolen Ry. (Foto: Henrik Schou)

Vilja Pedersen er det offensive trumfkort hos Ungdomsskolen Ry. På sin kant er hun lynhurtig og målfarlig. Holdets topscorer med 12 mål. Stikkes hun i dybden, kan de færreste følge med. Hun huserer primært på højrekanten, men sommetider veksler hun med Frederikke Kristensen for at skabe forvirring i modstanderens forsvar. Hun er bedst i højre side, hvor hun også nemmere kan assistere holdkammeraterne med højreskøjten. I finalen bør hun få en mere fri rolle, hvor hun både kan søge ind centralt, men også tage sine flænsende dybdeløb på kanterne.

'Mini-Mac' og tre andre profiler har besvaret fem skarpe. (Foto: Henrik Schou) Finalen Fem skarpe til fire finalister

Hun har ikke fået sit øgenavn for ingenting. Vilja er symbolet på holdets ånd og fighter-vilje.

– Vi har altid troen på, at vi kan komme igen, også selv om vi kommer bagud. Vi bliver ved med at tro på det. Den tro hjælper, og det kan også betyde noget for modstanderne, når de ser et hold, som aldrig stopper med at kæmpe.

Åge Hareide under landskampen mod Island i marts i år. (Foto: Jens Dresling) Finalen Åge Hareide på tribunen

Flere gange har hun også vist mod ved at gå ind og vogte buret, når Ungdomsskolen Ry er røget i straffesparkskonkurrence.

Tilføj skolefodbold med det samme og vær klar til festdagen i Odense. (Foto: Janus Engel) Finalen Spillerne styrer vores Snapchat