Annonce:
Annonce:

Jokeren

Kaninen i hatten: Magnus Brandt er for alvor trådt ind på scenen for Nymarkskolen

Magnus Brandt var flyvende i semifinalen. Foto: Henrik Schou
Magnus Brandt var flyvende i semifinalen. Foto: Henrik Schou
Annonce:

Indrømmet: Magnus Brandt var ikke den spiller, der havde lyst mest op på Ekstra Bladets radar før semifinalen, hvor Nymarkskolen leverede et flot comeback og slog Nibe Skole med 3-1.

Men den lille midtbanespiller knuste i semifinalen enhver tvivl om, hvem der styrer midtbanen for Svendborg-skolen, selv om andre er løbet med opmærksomheden tidligere.

- Oliver Olsson er måske mere iøjnefaldende, fordi han råber, skriger og dirigerer meget fra sin defensive midtbane. Jeg har været mere tilbageholdende, men i kvartfinalen bestemte jeg mig for, at det skulle være slut. Jeg har taget ansvar og fik ros allerede i forrige runde, men i semifinalen trådte jeg for alvor i karakter og viste, at jeg er vigtig for holdet, siger Magnus Brandt.

Annonce:

- Jeg er ikke blevet sat rigtigt i spil i de tidlige runder, men nu har jeg fundet min rolle på holdet som 8’er. Jeg er blevet bedre til at tage fat i bolden, og det betyder, at jeg kan udnytte mit overblik og fordele boldene til mine medspillere. Det lykkedes særligt godt i semifinalen, siger Nymarkskolens ’nye’ stjerne.

TV: Trådte i karakter

Ved at finde gnisten igen
15-årige Magnus Brandt lukkede selv festen i ’semien’ fem minutter før tid og sikrede fynboerne finaledeltagelse i verdens største skolefodboldturnering. Det var hans blot andet mål i turneringen, ligesom det heller ikke var blevet til en fidusbamse inden det endelige gennembrud.

Alligevel ryster Ekstra Bladet ikke på hånden, når Nymarkskolens finaleprofil skal udnævnes. Den lille 8’er på den centrale midtbane har alle muligheder for igen at blive den ’usynlige helt’. Man skal holde godt øje med Magnus for at spotte de mange ting, han gør godt for sit hold. Men når øjnene så er rettet mod ham, er det til gengæld svært at kigge væk igen.

Det er med at nyde Magnus Brandt i finalen, for til daglig spiller han nemlig slet ikke fodbold længere. Men måske en flot pokal kan bringe fodboldglæden tilbage?

Annonce:

- Jeg mistede lysten til at spille fodbold hver evig eneste dag. Jeg har spillet, siden jeg var fem-seks år gammel, og sidste år blev det bare for meget med køreturene fra Svendborg til Odense, da jeg spillede i OKS. Det blev for opslidende det hele.

- Derfor besluttede jeg at holde pause og kun spille for sjov her på skolen. Det har været klasse at spille Ekstra Bladet Skolefodbold, for her er gejsten og glæden vendt tilbage. Det er så fedt at spille med de drenge her, vi har det pisse sjovt. Jeg vil ikke afvise, at jeg får lyst til at spille igen på klubplan. Jeg glæder mig i hvert fald helt sindssygt til at spille finalen i Vejle.

- Det er ikke mig, der er stjernen på holdet. Vores styrke er, at hele holdet er stjernen. Vi er gode kammerater, der supplerer hinanden godt. Men det bliver igen den ’nye Magnus’, I vil få at se i finalen. Jeg skal nok træde i karakter, hvis der er brug for det, og så vinder vi hele pisset!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: