Kom og prøv Billys speed cage

Fart på festen: Mød tidligt til finalen og bliv godt underholdt

Det er bare med at losse igennem, når du prøver det sjove speed cage - måske vinder du en fodbold. (Foto: Bjørn Stig Hansen)
Det er bare med at losse igennem, når du prøver det sjove speed cage - måske vinder du en fodbold. (Foto: Bjørn Stig Hansen)

Der er god grund til at møde op på Tre-for Park i Odense, allerede når dørene åbner kl. 12 på finaledagen. Der er nemlig godt med underholdning, inden de to pigehold løber på banen 13.

Thorsen vandt 'Danmark har Talent' og 250.000 i 2015. Nu glæder han sig til at komme og fyre den ved finalerne i Ekstra Bladet Skolefodbold. (Foto: Lizette Mikkelsen) Finalen Det bliver en fest

Kom i finalehumør
Du kan blive helt klar på at heppe på din skole ved at smutte forbi thansen.dk-tribunen, hvor du kan få malet dit ansigt i netop dit holds farver. Derudover kan du prøve det sjove Billys speed cage, som er et bur, hvor du kan få målt, hvor hårdt du kan sparke til en bold. De bedste vinder en fodbold!

Mathias 'Gårdejeren' Virkelyst er blandt de spillere, der skal spille finale på torsdag. (Foto: Henrik Schou) Finalen Quiz: Gæt en finalist

I pauserne  i de to finaler vil der også være gang i den. Efter første halvleg i pigekampen starter vi T-shirt-kanonen og fyrer T-shirts ud til tilskuerne. I pausen i drengekampen er det bamsen Dribly, der er vært ved en ganske speciale straffesparkskonkurrence. Der er altså masser af muligheder for at få en fed fodbolddag fra kl. 12 til omkring kl. 16.35, hvor drengenes prisoverrækkelse slutter.

Frem med smartphone eller tablet og hold dig opdateret om Ekstra Bladet Skolefodbold. (Foto: Jonas Olufson) Finalen Sådan kan du følge finalerne