'Styrmand Karlsen' tager ansvar

 

Kamilla Karlsen kalder på bolden konstant med både mund og armene, der peger ned på de sikre støvler. (Foto: Henrik Schou)
Kamilla Karlsen kalder på bolden konstant med både mund og armene, der peger ned på de sikre støvler. (Foto: Henrik Schou)

Hun er bare 15 år, men har sprunget et landshold over og tørner derfor ud i de rød/hvide farver på U17-landsholdet. Landstræner Danny Jung har beskrevet hende som en af de bedste i den alder, han har arbejdet med. Men det er ikke kun på landsholdet, hun udfylder en vigtig rolle.

Thorsen vandt 'Danmark har Talent' og 250.000 i 2015. Nu glæder han sig til at komme og fyre den ved finalerne i Ekstra Bladet Skolefodbold. (Foto: Lizette Mikkelsen) Finalen Det bliver en fest

Hos Frederiksborg Byskole er hun kernen på holdet. Hun bærer anførerbindet og huserer på den centrale midtbane, hvor hun hele tiden gør sig spilbar. Armene siger det hele. Send bare bolden hen til ’Styrmand Karlsen’.

Mathias 'Gårdejeren' Virkelyst er blandt de spillere, der skal spille finale på torsdag. (Foto: Henrik Schou) Finalen Quiz: Gæt en finalist

– Jeg kan godt selv mærke et større pres på mig. Der forventes mere af mig som anfører med 14 landskampe allerede. Det er min opgave at gå ind og give dem ro og løfte holdet.

I finalen får hun som primær opgave at stække hurtigløberen Vilja Pedersen, ligesom hun skal udnytte sin evne til at sætte spillet og diktere tempoet.

Frem med smartphone eller tablet og hold dig opdateret om Ekstra Bladet Skolefodbold. (Foto: Jonas Olufson) Finalen Sådan kan du følge finalerne

Og så lægge sukkerbolde til Josefine Funch og Sofie Bredgaard. De tre sammen er dødsensfarlige.