Gys fra pletten

Intenst: Duel endte i straffe

Opgøret mellem Kattegatskolen og Marienhoffskolen udviklede sig til et vaskeægte drama. Foto: Kent Jensen
Opgøret mellem Kattegatskolen og Marienhoffskolen udviklede sig til et vaskeægte drama. Foto: Kent Jensen

- Jeg håber, vi går videre. Jeg elsker simpelthen denne her turnering.

Sådan sagde træner for Kattegatskolen, Nick Poulsen, inden kampen, og han har da også ganske god grund til at elske turneringen, for det var nemlig et fantastisk opgør, han var vidne til fredag formiddag.

Se kampfakta her.

Jævnbyrdig første halvleg
På forhånd så hjemmeholdet fra Kattegatskolen ud til at stå med favoritværdigheden, men det skulle vise sig, at gæsterne havde en helt anden dagsorden.

Efter en forsigtig start satte udeholdet pludselig tempo, og på et velspillet angreb efter ca. syv minutter scorede gæsternes Jonas Høegh til 0-1, og selvsamme Jonas Høegh skulle senere vise sig at få en stor hovedrolle i kampens afslutning. Men hjemmeholdet svarede hurtigt igen, da midtbanestrategen Magnus Langholm fortjent fik udlignet til 1-1 på et flot mål.

Men hjemmeholdet fik dog ikke lov til at nyde scoringen længe, for lige inden pausen får en helt fri Oskar Gravesen bragt udeholdet i front. Gæsterne gik dermed til pause med gejst, glæde og gnist, mens værterne måtte se i øjnene, at gæsterne bare var lidt hurtigere på aftrækkeren.

Gæsterne, der lægger an til et frispark. Foto: Kent Jensen
Gæsterne, der lægger an til et frispark. Foto: Kent Jensen

Smal sejr i intens fight

Kend din besøgstid
Efter en opsang i pausen fra hjemmeholdets træner, Nick Poulsen, forventede man et større pres fra Kattegatskolen, og Nick Poulsens peptalk havde da også en vis effekt på hjemmeholdet, der kom ud til anden halvleg med fornyet energi. De manglede dog skarpheden foran mål, og det blev heller ikke gjort nemmere af, at gæsterne stod sikkert i defensiven.

Som så ofte når man ikke kender sin besøgstid, slår modstanderen pludselig kontra, og det gjorde gæsterne på fornemmeste vis. En bold bliver spillet op i højre side, hvorefter den endte på kanten af straffesparksfeltet hos en velspillende Oskar Gravesen, der bankede bolden i kassen til 3-1. Nu så det sort ud for hjemmeholdet, der ikke havde formået at slå mønt af spilovertaget.

Ensidig affære

Slog alarm
Det fik hjemmeholdets træner til at slå alarm.

- Vi ændrer nu gutter. Tre mand i bagkæden og tre mand på toppen. Nu skal vi sgu have scoret, sagde Nick Poulsen, der satsede hele molevitten for at fremtvinge en reducering. Det skulle vise sig at være et klogt af træneren.

TV: Tilbage med manér

En ægte gyser
Efter fem minutter med den nye formation tilkæmpede hjemmeholdet sig nemlig en dødboldssituation, som Gian Pedersen fik scoret på. Stillingen var dermed 3-2, og nu trak det for alvor op til en udligning.

Gæsterne fik heller ikke lavet et modtræk over for værternes offensiv, og det satte dem under pres, og med blot to minutter tilbage af kampen lykkedes en perfekt et-to-kombination imellem Magnus Langholm og Magnus Frandsen. Derefter endte bolden for fødderne af Magnus Frandsen, der sendte kuglen i kassen og bringer balance i regnskabet. 3-3. Trods et fint forsøg fra udeholdets Oskar Gravesen i de døende minutter endte den ordinære kamp 3-3. Kampen måtte derfor afgøres på straffespark.

Sæsonens første målfest

En Høegh i kassen
Her skulle Jonas Høegh fra Marienhoffskolen få en afgørende rolle, da han blev skiftet ind som målmand under straffesparkskonkurrencen. Han reddede nemlig flere af hjemmeholdets straffespark og blev dermed tungen på vægtskålen i et opgør, som endte 6-5 til Marienhoffskolen.

KAMPFAKTA:

Resultat:

Kattegatskolen - Marienhoffskolen: 3 - 3 (5 - 6 efter straffespark)

Prisvindere:

Vindere af fidusbamserne:

Magnus Langholm, Kattegatskolen

Benjamin Birkballe, Marienhoffskolen

Vinder af fair play-håndklæde:

Magnus Oredsen, Kattegatskolen