Alle kredse er klar: Sådan arrangeres første kamp

Grib din lærer: Nu skal vi have gang i turneringen

Det er tid til at kæmpe for skolens ære. Foto: Henrik Schou
Det er tid til at kæmpe for skolens ære. Foto: Henrik Schou

Turnering nummer 55 af Ekstra Bladet Skolefodbold er nu klar til turneringsstart. De første kampe i turneringen er spillet. Nu kører turneringen, indtil finalen spilles i april. Derfor er det bare med at komme i gang. Hvis du vil se, hvem din skole skal møde, kan du søge din modstander frem her i den grønne boks til højre.

Se også: Første kamp på plads

Det er bare med at få planlagt første kamp, så I kan få sparket nogle basser i kassen. Foto: Henrik Schou
Det er bare med at få planlagt første kamp, så I kan få sparket nogle basser i kassen. Foto: Henrik Schou

Lærerne styrer showet
Hvis din skole har hjemmebane i den første kamp, er det op til din lærer at kontakte det andet holds lærer. Din lærer kan finde oplysninger på det andet holds lærer her. Datoen i systemet er deadline og ikke endeligt kamptidspunkt. I må derfor meget gerne aftale en dato før deadline, men kampen skal være spillet senest på dagen for deadline. Herefter skal din lærer blot udfylde den valgte dato, og I er klar til kamp.

Hvis der er mindre end 48 timer til det valgte spilletidspunkt, skal I kontakte den DBU-ansvarlige for jeres kreds og få clearet tidspunktet.

Se også: Sådan finder du din skole

Med s eller ch?
Det er også din lærers opgave at udfylde jeres holdkort i systemet. Det er meget vigtigt, at han staver rigtigt. Så snart bolden ruller i første kamp, så er det de navne, som er gældende i resten af turneringen. Derfor - hold øje med din lærer og vær sikker på, at han staver netop dit navn korrekt!