Drengenes prisvindere

Fynsk glæde: Hunderups Xavi blev hædret af Michael Laudrup

Michael Laudrups Teknikerpris røg til Fyn. (Foto: Thomas Sjørup)
Michael Laudrups Teknikerpris røg til Fyn. (Foto: Thomas Sjørup)

Efter en hæsblæsende drengefinale kunne de forskellige priser være gået til flere forskellige spillere. Der var dog en flok drenge, der gjorde sig særligt bemærkede.

LÆS OGSÅ: Årets vindere

Gav den alt
Fighterpokalen gik til Ellemarkens anfører: Sadik Krdzic med 10-tallet på ryggen. Han var en smule anonym i første halvleg, men i de sidste 30 minutter fik han spillet sig op.

Fairplay-prisen gik til en anden Køge-dreng: forsvarsspilleren Mathias Larsen. Han lukkede for det meste flot af nede i forsvaret og var samtidig dygtig til at gå med frem og true. Han havde blandt andet et udmærket skudforsøg med slutningen af kampen.

LÆS OGSÅ: Sikker sidste skanse

Den fornemmeste af priserne, Michael Laudrups Teknikerpris, røg til Hunderups fordeler på midtbanen: Johan Emil Østergaard. Hans suverænitet var stor på midten. Han var her, der og alle vegne. Fordelte spillet. Satte i løb selv. Fuldt fortjent, at han, af Laudrup selv, modtog Teknikerprisen.

Sikker sidste skanse
Man of The Match-prisen tog Christian Sørensen sig sikkert af. Vinderen besluttes af tilskuerne, og man kan ikke fortænke dem i at vælge Hunderups keeper. Han spillede intet mindre end en brandkamp i Parken. Helt uimponeret gik han til opgaven.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere