Indpiskeren

Kaptajn Østergaard: Den fynske Xavi binder hele Hunderup-holdet sammen

Det er ofte de to angribere i front, som ender med hæderen og pladsen i spalterne. Men på holdet spækket med talent er der dog ingen tvivl om, hvem der gør højest, når de stribede hanhunde fra Fyn skal kommanderes til angreb.

LÆS OGSÅ: Hundene gør på YouTube

Svaret skal findes i den lille terrier Johan Emil Østergaard. Fælles for alle terriere er, at de har noget mellem ørene, er modige og ikke er bange for at give lyd fra sig. Den beskrivelse passer perfekt på den lille midtbanegeneral. Han gør stort set, hvad der passer ham på banen, og så larmer han.

– Kom så, drenge, lyder det ikke så sjældent, når han optræder med klappende hænder og pisker sit hold til at fortsætte.

– Det er noget, han har tillagt sig, efter han blev anfører. Men det var ikke et svært valg. Han giver den altid 110 procent for holdet. Og så er han en god dreng, forklarer træneren Morten Rasmussen.

LÆS OGSÅ: Vil du lære tricks af den bedste?

– Johan er en god fodboldspiller, som altid lader støvlerne tale. Og selv om han er lille, skal man ikke tage fejl af, at han har en virkelig god timing på hovedstød, mener træneren, som, hvis han skal sammenligne med en stjernespiller, vælger FC Barcelonas Xavi.

– Han binder spillet godt sammen og har en fin fodboldforståelse.

Bare for sej
Og ligesom Xavi bliver hyldet på Camp Nou, elsker tilskuerne ham.

– Huuhaa Johan Emil, vi siger huuhaa Johan Emil rungede det ud over stadion, da Hundene spillede semifinale på hjemme i hundegården i Odense.

– Han er bare for sej, lød den korte melding fra fansene, da Ekstra Bladet spurgte, hvorfor det var netop Johan Emil, de heppede på.

Se billeder fra holdets semifinale

Skal det lykkes for Hundene at bide fra sig og tage trofæet med til Fyn, skal han fortsætte sin bjæffen og blæse til kamp.

Det er noget, han har tillagt sig, efter han blev anfører.

Tilmeld dig finale-eventet HER.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere