Burhan tager Parken tættere på himlen

Festklar: Sangstjernen lover at sætte gang i finalerne i Ekstra Bladet Skolefodbold

Burhan G. er klar til at sætte festen i gang i Parken. (Foto: Pressefoto)
Burhan G. er klar til at sætte festen i gang i Parken. (Foto: Pressefoto)

Hans stemme er lige så fløjlsblød, som hans mavemuskler er hårde.

Popstjernen Burhan G er en af de største stjerner på den danske musikscene med hits som ’Mest Ondt’ med sanglærken Medina og ’Tættere på himlen’ sammen med Nik & Jay. Sidstnævnte er med 10 millioner visninger den mest sete danske musikvideo på YouTube – nogensinde.

LÆS OGSÅ: Drømmenes teater er klar i morgen

Det skyldes ikke mindst, at de tre stjerner optræder i bar overkrop i videoen, noget som de danske kvinder har nydt rigtig godt af.

Burhan G lover også at tage Parken ’tættere på himlen’, når han på torsdag skyder finaleshowet i gang med et brag:

– Jeg vil indtage Parken og gøre det, jeg er bedst til, nemlig at synge. Jeg har selv stået til finalerne i Ekstra Bladet Skolefodbold og heppet på mine venner, og det er en helt magisk stemning, som jeg gerne vil bidrage til, fortæller en festklar Burhan til Ekstra Bladet.

Siden Burhan G gik i tredje klasse og begyndte til korsang, har Brøndby-drengen arbejdet benhårdt for at nå sine mål. Han opfordrer spillerne til finalerne i Parken til at gøre det samme.

Vil møde Messi
– Jeg har et ordsprog, som altid har virket for mig: Øvelse gør mester. Om du er sanger eller fodboldspiller, så er du nødt til at kæmpe for at nå dine mål, mener Burhan.

Den 29-årige popstjerne har om nogen nået sine mål. Senest er Burhan blevet en del af Adidas’ reklamekampagne All-In sammen med blandt andre David Beckham og Lionel Messi.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: De spiller i Parken

Hvem vil du helst møde af de to stjerner?

– Lionel Messi. Han er lige nu verdens bedste fodboldspiller. Han er ikke bare god, Messi er på et helt andet niveau end alle de andre, fortæller Burhan og tilføjer, at han håber på at se masser af Messi-agtige driblinger i Parken på torsdag.

Om du er sanger eller fodboldspiller, så er du nødt til at kæmpe for at nå dine mål

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere