Morten vant til Parken

Tilbage: Hunderupskolens træner har været der før

Morten Rasmussen har erfaring fra Parken. Den skal han forsøge at give videre til Hunderup-drengene. (Foto: Henrik Schou)
Morten Rasmussen har erfaring fra Parken. Den skal han forsøge at give videre til Hunderup-drengene. (Foto: Henrik Schou)

I 2002 var Morten Rasmussen nemlig med til at vinde pokaltitlen med OB.

Får ikke debut
For mange af spillerne hos de fire finalister vil det være første gang, at de betræder græsset på Danmarks største stadion, når der på torsdag spilles finaler i Ekstra Bladet Skolefodbold. Men det er det ikke for Hunderupskolens træner Morten Rasmussen. Faktisk har han været der mange gange. Rigtig mange gange. I sin aktive karriere spillede han der først med OB, før han efter et ophold MSV Duisburg og hos B1909 vendte tilbage til Superligaen og spillede en sæson hos de dengang oprykkede SønderjyskE.

LÆS OGSÅ: Programmet for Parken

Vandt pokalen
Højdepunktet i Parken var, da han i 2002 var med til at spille pokaltitlen til Odense ved at være med til at vinde 2-1 over FC Købenavn. Nu håber han, at hans erfaringer kan være med til at give hans drenge en lille fordel.

- Det er klart, jeg kan forberede dem på, hvad det er, der venter, sagde Morten Rasmussen efter holdets semifinale.

LÆS OGSÅ: Alle klar til Parken

Har du et tip til drengene?

- Det er en helt vild oplevelse, der venter dem. Det er en kæmpe stor bane at spille på, men de skal huske at nyde det. For nogen af dem vil det være en engangsoplevelse, vurderer Hunderup-træneren

Finalerne spilles 26. april i Parken. Det bliver et kæmpeshow! Tilmeld dig eventen på Facebook.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere