Mystisk klagesag fra Dagmarskolen

Kedelig sag: Dagmarskolen har klaget over semifinalen. Og dog.

Nexø Skole spiller finale i Parken på torsdag mod Kolind Centralskole. (Foto: Henrik Schou)
Nexø Skole spiller finale i Parken på torsdag mod Kolind Centralskole. (Foto: Henrik Schou)

En trist lørdag.

Der kører i de lokale medier i Ringsted lige nu en historie om Dagmarskolens semifinale mod Nexø Skole. Kampen endte 0-0 og røg ud i straffe, der blev vundet af Nexø Skole, som nu er i finalen i Parken.

Pludselig findes en historie om, at de to trænere skulle have sendt en klage over kampen på grund af et mål, de føler sig snydt for. Men der er ikke modtaget nogen klage.

Intet hørt
Turneringslederen for Ekstra Bladet Skolefodbold afviser af have hørt om sagen:

- Der er kun en måde at klage på, det står klart og tydeligt i vores regelment, som alle skoler modtager. Der kan KUN klages, hvis skrivelsen sendes til os inden kl.24.00 på kampdagen. Sådan har det alle dage været. Det er ikke sket her, siger Anton Lauritzen fra Ekstra Bladet.

Læs reglementet for Ekstra Bladet Skolefodbold her

Endelig afgørelse
Udover at klagen ikke er korrekt fremsendt, hvis der er sendt en, så er der ikke en sag at komme efter. Det står klart og tydeligt i Fodboldloven i denne sætning:

Fodboldlovens paragraf 5, side 18:
-Dommerens afgørelser vedrørende det, som er foregået under spillet, herunder om et mål er scoret eller ej, er endelige.

Her er linket til fodboldloven. Se side 18 nederst i højre hjørne

Anton Lauritzen forklarer:

- Ved semifinalerne stiller vi med dommertrio på, så vi kan sikre os med det meste. Der er altså både tre dygtige dommere, men også en særlig dommer-bedømmer, vi har udpeget til at være fjerde mand på siden. Der har intet været at bemærke.

Helt rolige
TV2 filmede kampen, og Ekstra Bladets fotograf skød masser af fotos. Tre journalister dækkede dramaet. Ingen hørte noget som helst om en klage under eller efter kampen.

Nexø Skole fik selvfølgelig morgenkaffen galt i halsen i dag, da de hørte om det her. Men der er intet at frygte, de skal som de første bornholmere spille i Parken på torsdag.

Tillykke til granitpigerne !

Se fotos fra kampen HER

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere