Nexø nok en gang

Semifinale: Igen blev det bornholmer-tøserne, der vandt på straffespark

Line Nielsen har netop sparket det sidste straffesparksskud i kassen. Nexø er klar til Parken! (Foto: Henrik Schou)
Line Nielsen har netop sparket det sidste straffesparksskud i kassen. Nexø er klar til Parken! (Foto: Henrik Schou)

Trods god opbakning, af både store og små, på et vindblæst Ringsted Stadion kunne Dagmarskolen fra Ringsted ikke slå hul i den bornholmske granit-mur, der endnu engnang viste sig at være ubrydelig.

Har lukket ét mål ind
Kun Julie Lund fra Rosenlundsskolen har formået at sprænge sig igennem Nexø-granitten med en enkelt scoring.

LÆS OGSÅ: Lærte at skyde straffe på fem minutter

I samtlige andre kampe har den bornholmske backkæde været stærkere end Berlin muren i sine velmagtsdage. Dagmarskolen løb gennem stort set hele kampen mod Nexø-målet uden held, men de havde selvfølgelig også deres chancer.

I starten var det især Alberthe Sallberg fra Dagmar, der tog nogle gevaldige ture fremad, men hun formåede ikke at få bolden forbi Zindie Rasmussen i bornholmer-buret.

Så tæt på
I det femte minut var Dagmar kun et par græsstrå fra at komme foran. Holdet blev særligt farlige, når de trak kampens største profil Natascha Wollesen med frem i angrebet. Hun kunne sætte sine modspillere af, men al for tit blev hun i motorrummet og dirigerede tropperne derfra.

Se billeder fra kampen

Hos Nexø kom midtbanen på overarbejde, men det klarede de strålende. Især Aja Skafte trak læsset, mens hun holdt tæt øje med Dagmarskolen anfører, Camilla Risager. I Nexøss bagerste kæde dirigerede fidusbamse-modtageren Frederikke Hansen sine medspillere på fornem vis. De forstod alle fire at lukke af.

Der blev ikke givet ret meget ved dørene, og når døren endelig blev åbnet lidt, forstod Dagmarskolens angribere slet ikke at sætte det afgørende skud i kassen.

Småkedeligt
0-0 ved pausen. Da Nexø fik vinden med sig i anden halvleg fik de straks mere spil, men de helt store chancer kom de heller ikke frem til, selvom Line Nielsen arbejdede energisk for sagen.

LÆS OGSÅ: Alle klar til Parken

Derimod var hjemmeholdets Alberthe Sallberg op til flere gange tæt på at afgøre kampen, men hun formåede ikke den vigtige deltalje - at få bolden over stregen. Også Camilla Risager tog et gevaldigt raid til sidst, men også hendes forsøg løb ud i sandet, og så måtte en straffesparkskonkurrence afgøre kampen.

Kan bare det der
Her viste Bornholmer-pigerne igen overskud og skudstyrke, hvorimod Dagmarpigerne virkede trætte og usikre.

Det betød to brændte straffespark af Dagmarskolen, og da Line Nielsen sparkede sit holds fjerde spark, var det hende, der med et velplaceret skud sendte Nexø og Bornholm i Parken for første gang nogensinde.

Velkommen Nexø. Velkommen Bornholm .Parken venter.

Bliv fan på Facebook

1 af 3 Tvillingerne hos Nexø: Thea (til venstre) og Line Nielsen. (Foto: Henrik Schou)
2 af 3 En flok stolte og glade vindere. (Foto: Henrik Schou)
3 af 3 Line Nielsen har netop sparket det sidste straffesparksskud i kassen. Nexø er klar til Parken! (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere