Tudeprinsesser i svingom

Nærkamp: Nexøs Line Nielsen og Camilla Risager fra Dagmar spiller op til dans i morgen

Line Nielsen (til venstre) er en af profilerne hos Nexø, mens Camilla (til højre) er Dronning Dagmar. (Foto: Henrik Schou)
Line Nielsen (til venstre) er en af profilerne hos Nexø, mens Camilla (til højre) er Dronning Dagmar. (Foto: Henrik Schou)

I dag blev de første to semifinaler spillet. I morgen de to sidste. Hos pigerne står den på drama mellem Dagmarskolen og Nexø Skole. 13.30 på Dagmars baner i Ringsted - Anlægsvej 15.

LÆS OGSÅ: Vejen til Parken

Se to de hold HER.

De to profiler
Det bliver også en dyst mellem to piger - to tudeprinsesser. Det har de i hvert fald til tider været her i slutspillet. Der er dog også blevet gået hårdt til dem.

Der er tale om bornholmernes Line Nielsen og Dagmarskolens Camilla Risager.

Line er en rigtig sportspige, der går til den. Sammen med tvillingen Thea har hun været fremragende i år. En af de absolut mest fremtrædende spillere hos Nexø. God til at sætte sine medspillere i scene. Det har blandt andet gjort, at hun har skrabet to fiduser til sig.

LÆS OGSÅ: Nu gælder det semifinalerne

Nykker skal der til
Camilla er lidt samme type. En rigtig fighter. Hun går forrest for Dagmarskolen. Fra sin plads på midtbanen er hun fremragende til både at gå med frem og skabe og rende tilbage og rydde op i forsvaret. Af og til har hun små udfald, men den går ikke i morgen mod Nexø. Det er der ikke råd til.

Meeeen... der er også lidt tudeprinsesse over dem begge to. De har været nede og bide i græsset, så tårene flød. Selvom der er fightere gemt i dem begge. I morgen skal vi finde ud af hvem af prinsesserne, der skal i Parken.

Bliv fan på Facebook

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere