ZOOM: Himmelev Skole

Prøver igen: Himmelev-tøserne er i slutspillet igen

Himmelev-tøserne skal et smut til Bornholm til kvartfinalerne. (Foto: Ekstra Bladet)
Himmelev-tøserne skal et smut til Bornholm til kvartfinalerne. (Foto: Ekstra Bladet)

Sidste år kom Himmelev Skoles pigehold til semifinalen, hvor de røg ud til Brøndbyvester efter en dramatisk afgørelse på straffe. I år er de godt i gang med at tage revanche. Indtil videre er det blevet til syv flotte sejre og mange fantastiske præstationer. Målscoren siger 21-1.

Nye ansigter
Der er fem tøser med i år, som var med i semifinalen for lidt over et år siden. Resten er gået ud, så der er blevet skiftet godt ud på holdet. Det har dog ikke sænket niveauet. Holdet fungerer godt sammen og er utrolig sammenspillet. Mange tager ansvar.

LÆS OGSÅ: Himmelsk forår

LÆS OGSÅ: Himmelev ødelagde det for Bolette

De har kun lukket få mål ind og har en målscore på 26-5. I forsvaret styrer Amalie Uno Ekdahl løjerne. Hende kommer man ikke forbi. Hun er utrolig forudseende i sit spil, og det har stoppet mange angribere. Det samme har Ireen Kooij gjort.

Derudover har specielt Ida Thagensen og Emilie Madsen gjort det fremragende. Og Josefine Kold er en sikker sidste skanse.

Holdet står godt på banen og spiller bolden nydeligt rundt.

SE: Første kvartfinalist fundet

Kvinden bag
Og så har de en træner, der er særdeles rutineret, når det kommer til Ekstra Bladet Skolefodbold. Tannie Bang Neumann har bragt holdet i kredsfinalen fire år i træk. Og det er nu anden gang i træk, de er i slutspillet. En stor præstation. Men hun har nu også masser af talent på holdet.

LÆS OGSÅ: Tannie viste vejen

Himmelev-tøserne har slået mange stærke hold ud undervejs. Blandt andre Skolen på Herredsåsen og Kingoskolen. Næste store udfordring bliver 13. april kl. 13.00, hvor de skal op imod bornholmerne fra Nexø Skole. Der skal de tage turen til ferieøen. Det bliver dog langt fra en ferie for dem. De skal møde et afsindig stærkt hold.

Tjek de to hold ud her

Følg os på Facebook

1 af 3 Hele holdet efter sejren i kredsfinalen. (Foto: Ekstra Bladet)
2 af 3 Glæde, da kvartfinale-billetten var i hus. (Foto: Henrik Schou)
3 af 3 Himmelev-tøserne skal et smut til Bornholm til kvartfinalerne. (Foto: Ekstra Bladet)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere