ZOOM: Hellebækskolen

Muren: Hellebæk-drengene lader ikke folk komme nær deres mål

Hellebæk-drengene ses til venstre. (Foto: Ekstra Bladet)
Hellebæk-drengene ses til venstre. (Foto: Ekstra Bladet)

- Vores defensiv er stærk, men i kvartfinalen skal vi have afsluttet mere på mål og vinde endnu flere dueller på midten.

Sådan lød det fra en af Hellebæks profiler efter holdets kredsfinale, Mudi Sabbah.

LÆS OGSÅ: Helle for kredsfinale

SE: Billederne fra kredsfinalen

Gode nede bagved
Og det har han helt ret i. Holdet har kun lukket seks mål ind i deres syv kampe. Målscoren hedder 26-6. Magnus Nilsson er krumtappen i forsvaret. Han, Nikolaj Andersen og de andre i forsvaret sørger flot for, at målmand Mats Kongsted ikke har meget at lave.

På midten er det en anden Magnus, der regerer. En med efternavnet Djurhuus. Samtidig med han er med til at sørge for, at modstanderne ikke kommer igennem, har han også overskud til at gå med frem og prikke bolden i nettet. Hele 12 gange har han scoret. Fornemt af en midtbanespiller. Han er holdets anfører og går forrest.

LÆS OGSÅ: Vinden som 12. mand

LÆS OGSÅ: Ikke mere FUS

I front er Mudi den store stjerne. Han fighter utrætteligt og har nogle fantastiske pasninger ned mellem forsvarsspillerne. Han flænser forsvar efter forsvar med dybe stikninger. De bliver samlet op af kanterne, der kan sætte en farlig situation i gang.

Mudi må ikke få plads. Så er han straks klar med lækkerier.

- Vi har et godt makkerteam. Jeg ved bare, hvor de kanter løber hen, forklarede han efter holdets 3-0-sejr over Nivå i kredsfinalen.

Kan bare det der
Når spillet flyder for dem, flyder det virkelig. I stor stil. Så er det få, der kan følge med. Modstanderne skal være klar.

- De skal frygte vores hurtighed og omstillingsspil. Her er vi overlegne, pointerede Mudi.

LÆS OGSÅ: Flænser forsvaret

Skoles drengehold er aldrig nået så langt i turneringen før, så de glædede sig allerede i november. Det var dog ikke nemt at nå dertil. De havde nogle dramatiske kampe undervejs. Blandt andet mod Engholmskolen i kredssemifinalen, hvor den ordinære spilletid blev 1-1. Så måtte der straffe til. Der havde Hellebæk-gutterne de bedste nerver.

Og dem skal de forsøge at have styr på igen, når det går løs i dag på hjemmebane mod Ellemarkskolen kl. 11.00. Tjek de to hold ud her. Og se, om vejret bliver fodbold-venligt.

Bliv fan på Facebook

1 af 4 Mudi (i orange) er en af holdets bedste. Her fighter han som altid. (Foto: Henrik Schou)
2 af 4 Kvartfinale-pladsen er i hus, og der fejres. (Foto: Henrik Schou)
3 af 4 Magnus Djurhuus (i orange) er styrmanden, der binder spillet sammen og har mange lækre detaljer. (Foto: Henrik Schou)
4 af 4 Hellebæk-drengene ses til venstre. (Foto: Ekstra Bladet)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere